Sport

Gică Popescu, răspuns acid pentru Victor Angelescu, după ce Rapid a anunțat că-l vrea pe Louis Munteanu: ”Nu se fac astfel de lucruri!”

Gică Popescu i-a dat o replică veninoasă lui Victor Angelescu, după ce acesta a anunțat că Rapidul este interesată de aducerea lui Louis Munteanu din sezonul viitor.
18.03.2024 | 17:37
Gica Popescu raspuns acid pentru Victor Angelescu dupa ce Rapid a anuntat cal vrea pe Louis Munteanu Nu se fac astfel de lucruri
Gică Popescu i-a dat o replică veninoasă lui Victor Angelescu, după ce acesta a anunțat că Rapidul este interesată de aducerea lui Louis Munteanu din sezonul viitor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar al giuleștenilor a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că atacantul de 21 de ani, care joacă la Farul sub formă de împrumut de la Fiorentina, este principala țintă pentru perioada de transferuri din vară.

Interesul Rapidului pentru Louis Munteanu l-a deranjat pe Gică Popescu

Afirmațiile lui Victor Angelescu l-au scos din sărite pe Gică Popescu, care consideră că nu este normal ca Rapidul să-și manifeste interesul pentru Louis Munteanu în timpul competiției. Mai mult, președintele Farului a precizat că ”marinarii” au prima opțiune în discuțiile cu Fiorentina.

ADVERTISEMENT

”Nu avem nicio clauză în contractul cu Fiorentina vizavi de Louis Munteanu. Totuși, în baza relațiilor pe care le avem cu Fiorentina, îți dai seama că am avea prima opțiune la vară. Dar nu este momentul să discutăm acum despre asemenea lucruri, în plină competiție, în plin sezon.

Eu cred că orice club ce și-l dorește pe Louis Munteanu, repet, ținând cont că suntem în plină competiție, ar trebui să fie mai precaut. Oamenii clubului care l-ar dori pe Louis Munteanu ar trebui să fie mai atenți la declarații ce pot fi interpretate.

ADVERTISEMENT

Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari… Chiar dacă e adevărat. Nu e fair-play! Noi, Farul, suntem în play-off cu Rapid, ar trebui ca toți oficialii, reprezentanții, cluburilor să fie atenți la declarații ce pot influența situații”, a declarat Gică Popescu, pentru gsp.ro.

Cât oferă Rapid pentru aducerea lui Louis Munteanu

Întrebat dacă nu cumva Victor Angelescu a vrut să-l motiveze pe Louis Munteanu în vederea partidei cu FCSB de săptămâna viitoare, Rapidul fiind o contracandidată a ”roș-albaștrilor” la titlu, președintele campioanei en-titre a reacționat virulent.

ADVERTISEMENT

”Nu trebuie să-l motiveze Rapid sau orice alt club pe Louis Munteanu! Îl motivăm noi suficient, și pe el, și pe ceilalți fotbaliști. Munteanu nu are nevoie de motivații exterioare, are cea mai bună motivație la Farul.

Nu se fac astfel de lucruri! Astfel de chestiuni… E doar o chestiune de fair-play. Competiția e în desfășurare, noi ne luptăm cu Rapid în același play-off, venim după o evoluție foarte, foarte bună în Giulești, pur și simplu, nu se fac astfel de declarații”, a încheiat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca Louis Munteanu să ajungă la Rapid din sezonul viitor și a dezvăluit că există deja negocieri cu Fiorentina. Suma de transfer va fi între 1.200.000 și 1.500.000 de euro, plus procente la o vânzare ulterioară a jucătorului.

ADVERTISEMENT