Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali l-a sunat pe Hagi pentru a detona bomba transferurilor. „Dacă vrea Gică, îl iau!” Câți bani dă șeful FCSB. Exclusiv

Gigi Becali l-a sunat pe Gică Hagi pentru a negocia transferul lui Louis Munteanu de la Farul. Patronul FCSB consideră că atacantul s-ar plia perfect la echipă.
06.02.2024 | 12:20
Gigi Becali la sunat pe Hagi pentru a detona bomba transferurilor Daca vrea Gica il iau Cati bani da seful FCSB Exclusiv
Gigi Becali l-a sunat pe Hagi pentru a detona bomba transferurilor. „Dacă vrea Gică, îl iau!” Câți bani dă șeful. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are 9 puncte avans în fruntea clasamentului din SuperLiga. Mai mulţi specialişti susţin că echipei îi lipseşte un atacant, mai ales că Andrea Compagno a ieşit din planurile lui Gigi Becali şi este pe picior de plecare.

Gigi Becali l-a sunat pe Hagi pentru a detona bomba transferurilor. „Dacă vrea Gică, îl iau!”

Patronul FCSB a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Gică Hagi pentru a negocia transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Gigi Becali a explicat cum ar urma să se producă mutarea:

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu, nu îmi spuneţi voi mie de el… L-am sunat pe Gică Hagi în urmă cu două săptămâni, nu mi-a răspuns. Atunci când a ratat ocaziile alea multe, cu cine era? Cu Craiova. 

Am vrut să îl iau pe Munteanu şi voiam să îi propun lui Gică Hagi. Acum, să vedem, dacă Gică e în play-off, poate mi-l lasă. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. 

ADVERTISEMENT

“Mie îmi place de el, dar trebuie să vorbesc cu Gică dacă vrea el”

Ăla este al lui, chiar dacă e al Fiorentinei. Nu pot să fac nişte negocieri fără aprobarea lui Gică Hagi. Sunt nişte legi nescrise. Mie îmi place de el, dar trebuie să vorbesc cu Gică dacă vrea el. 

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

ADVERTISEMENT

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB l-a vrut pe Louis Munteanu din vara anului 2023

FANATIK a scris despre interesul FCSB-ului pentru Louis Munteanu încă din luna mai a anului 2023. Gigi Becali voia să îl transfere pe atacant de la Fiorentina în cazul în care ar fi luat campionatul.

ADVERTISEMENT

Farul le-a suflat titlul roş-albaştrilor în 2023 şi Hagi a reuşit să mai obţină pentru un sezon împrumutul atacantului. Rămâne de văzut dacă de această dată interesul FCSB-lui se va şi concretiza în transfer.

Gigi Becali l-a sunat pe Hagi pentru a detona bomba transferurilor

ADVERTISEMENT
Tags: