Fotbal intern

Gicu Grozav a debutat pentru Dinamo! Atacantul a intrat în locul lui Salomao

Gicu Grozav a debutat pentru Dinamo Atacantul a intrat in locul lui Salomao
ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti întâlneşte în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul formaţiei FC Botoşani, iar Claudiu Niculescu a decis ca Gicu Grozav să facă deplasarea pentru partida care are loc pe “Municipal” deşi atacantul a semnat în urmă cu câteva zile contractul cu gruparea din “Ştefan cel Mare”.


Update. Gicu Grozav a debutat în noul sezon pentru Dinamo! Atacantul a fost introdus de Claudiu Niculescu în locul lui Diogo Salomao în minutul 58, atunci când “câinii” erau conduşi de FC Botoşani cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav s-a despărţit de Bursaspor în iulie 2018, iar până în octombrie a fost liber de contract. Antacantul în vârstă de 28 ani a fost nevoit să se antreneze separat în perioada în care a negociat cu mai multe echipe din România şi din Europa şi nu este pregătit 100% din punct de vedere fizic, dar Claudiu Niculescu a decis ca Gicu Grozav să meargă la Botoşani.

Gicu Grozav a făcut deplasarea pentru FC Botoşani – Dinamo

Deşi Gicu Grozav a făcut deplasarea pentru meciul FC Botoşani – Dinamo Bucureşti, şansele ca atacantul să joace sunt minime. La conferinţa de presă susţinută de Claudiu Niculescu înaintea plecării spre Botoşani, antrenorul a anunţat că internaţionalul român în vârstă de 28 de ani o să aibă parte de un program special făcut de preparatorul fizic al “câinilor”, iar acesta va putea să debuteze în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano după pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va juca împotriva Lituaniei şi Serbiei.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile vor merge aşa cum şi-a plănuit Claudiu Niculescu, atunci Gicu Grozav ar putea să joace în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, contra celor de la Dunărea Călăraşi. Ultimul meci jucat de atacant a fost România – Finlanda, scor 2-0, pe stadionul “Ilie Oană”din Ploieşti.

Gicu Grozav s-a antrenat alături de coechipierii săi sub comanda lui Claudiu Niculescu
Gicu Grozav la primul antrenament susţinut sub comanda lui Claudiu Niculescu

4 goluri a înscris Gicu Grozav pentru Dinamo

Gicu Grozav a jucat pentru Dinamo în 13 meciuri, a înscris 4 goluri şi a dat o pasă decisivă. Pe parcursul carierei, internaţionalul român a evoluat pentru Bursaspor, Standard Liege, Kardemir Karabukspor, Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Akhmat Grozny

ADVERTISEMENT

*1.000.000 de euro este cota lui Gicu Grozav, conform transfermarkt.com