Fotbal international

Gicu Grozav petrece Sărbătorile alături de iubita lui, Sorina Tîrcă! Mesaj de la una dintre cele mai mari handbaliste din istoria României: ”Rămâneți așa cum sunteți!”. FOTO

29.12.2019 | 10:53
Gicu Grozav petrece Sărbătorile la munte alături de iubita lui, Sorina Tîrcă
ADVERTISEMENT

Internaționalul român Gicu Grozav petrece Sărbătorile la munte alături de iubita lui, Sorina Tîrcă, handbalistă legitimată la formația Corona Brașov.

Gicu Grozav petrece Sărbătorile alături de iubita lui, Sorina Tîrcă

Gicu Grozav și Sorina Tîrcă sunt într-o relație de un an de zile și și-a petrecut Sărbătorile la munte, alături de mama jucătoarei de la Corona Brașov, fosta mare handbalistă Mariana Tîrcă.

ADVERTISEMENT

”Tot ce-mi doresc este să rămâneți așa cum sunteți! Înțeleg că noi ne schimbăm, dar valorile învățate acasă nu trebuie să dispară”, a scris Mariana Tîrcă pe contul de Facebook unde a urcat mai multe fotografii.

Relația durează de un an

Mijlocașul formației Kisvarda și handbalista de la Corona Brașov și-au oficializat relația în urmă cu un an, atunci când au postat pe rețelele de socializare mai multe poze în care apar împreună cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

ADVERTISEMENT

Sorina Tîrcă nu a fost convocată de selecționerul echipei naționale a României, Tomas Ryde, pentru Campionatul Mondial din Japonia, iar această decizie a dus la o polemică uriașă în țară.

Soria Tîrcă, implicată în scandalul de dopaj de la Corona

Handbalista în vârstă de 20 de ani a fost suspendată provizoriu de Comisia Centrală de Disciplină a FRH, la fel ca și colegele sale de la Corona Brașov, în urma unui scandal de dopaj.

ADVERTISEMENT

În luna noiembrie, mai multe jucătoare ale Coronei au încălcat prevederile antidoping, prin folosirea unei proceduri interzise de oxigenare a sângelui cu terapie laser. Terapia cu laser intravenos este interzisă de regulamentul WADA.

Grozav, dorit de campioana Ferencvaros

Drept urmare, echipa din Ardeal a fost exclusă din cupele europene de către EHF și descalificată și din Liga Națională de handbal de către Federația Română de Handbal.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav are un sezon foarte bun la Kisvarda și după disputarea a 16 etape este al doilea golgheter al campionatului Ungariei, cu șapte reușite. Evoluțiile lui nu au trecut neobservate și atacantul român este dorit la Ferencvaros, campioana en-titre și actuala lideră a campionatului.

ADVERTISEMENT