ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Giedrius Arlauskis își prelungește contractul cu CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Cristi Bălgrădean

Autor: Patrice Podina | 05.05.2021 | 10:50
Giedrius Arlauskis își prelungește contractul cu CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Cristi Bălgrădean
Giedrius Arlauskis și Cristi Bălgrădean. Foto: SportPictures.eu

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis își va prelungi înțelegerea cu CFR Cluj, scadentă la sfârșitul acestui campionat. Concurența devine, astfel, acerbă între buturile campioanei. Oficialii clubului ardelean au anunțat ce se întâmplă cu Cristi Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis este unul dintre cei mai impotanți jucători ai CFR-ului din istoria recentă a clubului feroviar. În Gruia, lituanianul a câștigat cinci trofee, dintre care trei titluri de campion.

La sfârșitul sezonului trecut, a plecat gratis de la CFR și, pentru  scurtă perioadă, a activat în Zona Golfului. A revenit la campioana țării în această primăvară, când a semnat un contract valabil doar până la finalul actualului sezon. Acum, șefii grupării feroviare anunță că portarul va semna un nou angajament.

Giedrius Arlauskis își prelungește contractul cu CFR Cluj. Nu este iubit în vestiar, dar este respectat de acționari

Deși nu este tocmai iubit de coechipieri, Giedrius Arlauskis se bucură de respectul și aprecierea unuia dintre acționarii importanți ai clubului clujean, Ștefan Gadola, acesta fiind și cel care a dat vestea cea mare suporterilor.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm de Arla, sper să apere mult timp la echipa noastră. Va rămâne și din vară. Când a plecat Arlauskis, a fost decizia lui. Nu l-am întrebat de ce, nu intru în aceste amănunte.

Portarii sunt jucători deosebiți. Dumneavoastră ați sări cu fața în picioarele unor fotbaliști? Eu n-aș putea. Ei sunt expuși mai multor riscuri, sunt curajoși, nebuni, sunt fantastici”, a declarat Ștefan Gadola la GSP.

Ce se întâmplă cu Cristi Bălgrădean după ce Giedrius Arlauskis își va prelungi contractul cu CFR Cluj

Oficialul CFR-ului a anunțat și care este situația lui Cristi Bălgrădean, în contextul în care Arlauskis va semna un nou contract.

ADVERTISEMENT

”Sper să rămână și Bălgrădean, este un portar bun. E normal să fie o competiție între ei, eu îl stimez și pe Bălgrădean, e un goalkeeper bun”, a explicat Ștefan Gadola.

Bălgrădean a ajuns la CFR la începutul acestui sezon, de la FCSB, semnând din postura de jucător liber de contract. A fost titular de drept în poarta feroviarilor până la revenirea lui Arlauskis de la Al-Ashabab.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!