Life

Gigantul care face angajări în România. Sunt zilnic disponibile locuri de muncă și salariile ca în afară. Bonusuri, tichete de masă și școlarizare la fața locului

Gigantul care face angajări în România și sunt disponibile mai multe locuri de muncă. Salariile sunt mari, iar angajații au și tichete de masă și bonusuri.
05.04.2024 | 17:00
Gigantul care face angajari in Romania Sunt zilnic disponibile locuri de munca si salariile ca in afara Bonusuri tichete de masa si scolarizare la fata locului
Gigantul care face angajări în România. Sursa foto; Freepik, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigantul care face angajări în România și le oferă angajaților salarii decente, dar și alte bonusuri. Sunt mai multe locuri de muncă disponibile în țară.

Gigantul care face angajări în România. Mai multe locuri de muncă sunt disponibile, iar salariile ca în afară. Ce beneficii mai au angajații

Este vorba despre lanțul de magazine de bricolaj Hornbach. Compania face angajări pentru mai multe posturi în toată țara, iar viitorii angajați vor avea salarii de peste 4.000 de lei, dar și bonusuri și tichete de masă.

ADVERTISEMENT

Sunt căutați oameni pentru posturile de lucrător comercial, agent pentru servicii clienți/call center, manipulant mărfuri, coordonator pentru centrul de expediere, dar și specialist în achiziții. Pentru ultimul post, însă, este necesar ca cei interesați să știe limba germană.

Potrivit anunțului, angajații vor primi bonusuri de performanță, tichete de masă, prime de sărbători, dar și decontarea transportului. Aceștia vor mai beneficia, de asemenea, de reduceri, zile de concediu în plus, cursuri de dezvoltare personală, dar și de abonament la servicii medicale.

ADVERTISEMENT

Se acordă training-uri de specializare, telefon și laptop de serviciu, iar angajații vot beneficia și de susținere în reconversie profesională internă. În funcție de postul ales de candidat, există și posibilitatea de a lucra de acasă sau în sistem hibrid.

Un lucrător comerciant polivalent, cu 12 ani de experiență, are un salariu de 4.000 de lei, dar și tichete de masă de 570 de lei pe lună, în martie 2024.

ADVERTISEMENT

Un stivuitorist angajat full-time în Voluntari, tot cu 12 ani de experiență, câștiga, în noiembrie 2023, 4.500 de lei net lunar. Acesta avea și tichete de masă în valoare de 22 de lei pe lună, un bonus de 1.000 de lei pe lună, precum și de un bonus de stoc de 500 de lei pe lună.

În ce orașe sunt disponibile locurile de muncă

Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe: Brașov, București, Balotești, Popești-Leordeni, Domnești, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Constanța și Sibiu.

ADVERTISEMENT

La Brașov se caută casier, manipulant marfă și lucrător comercial. Posturile de picker/manipulant marfă și șef raion, precum și cel de consilier vânzări, se caută pentru locații din București.

Pentru postul de lucrător comercial mai sunt disponibile și locații din Oradea, Sibiu și Timișoara. În locațiile din Constanța și Cluj-Napoca se caută lucrător comercial recepție marfă.

Alt post căutat este cel de coordonator centru de expediere magazin online (Timișoara), potrivit paginii de anunțuri de angajare Hornbach. Cele mai multe dintre joburile căutate sunt full time.

Cu toate acestea, cei care vor să lucreze part time trebuie să știe că există câteva opțiuni. Pentru postul de casier (Sibiu) se poate opta și pentru programul cu jumătate de normă.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și...
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și cu burta plină…chiar se poate!”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii...
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim...
Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce a aflat că liderul iranian Ebrahim Raisi a murit
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a...
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a putea picta. Destinul tragic al pictorului supranumit „Poetul plastic al florilor“