Fotbal intern

STEAUA. Şumudică, detalii noi despre Alibec şi De Amorim

UPDATE 31.07. 2015 / 23:55 / Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a dezvăluit motivul care a condus la ratarea transferurilor lui De Amorim şi Alibec la Steaua. Tehnicianul a povestit cum...
01.08.2015 | 00:01
STEAUA Sumudica detalii noi despre Alibec si De Amorim
ADVERTISEMENT

UPDATE 31.07. 2015 / 23:55 / Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a dezvăluit motivul care a condus la ratarea transferurilor lui De Amorim şi Alibec la Steaua. Tehnicianul a povestit cum Alibec a venit la el şi i s-a plîns de salariu.

”Cluburile s-au înţeles, dar Alibec a venit la mine şi mi-a spus că de ce să se ducă el la Steaua, dacă-i dă un salariu mai mic decît la Astra. Mi-a zis că mai bine joacă aici! E şi cazul lui De Amorim”, a povestit Marius Şumudică la o televizune de sport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi a SCOS din lot 4 titulari! Vezi ECHIPA cu care vrea să intre pe teren la Botoşani 

***********************************************************************************************************************************

UPDATE 20:35. La finalul partidei CSU Craiova – Astra, Marius Şumudică a abordat iarăşi subiectul transferurilor lui De Amorim şi Alibec la Steaua.

ADVERTISEMENT

Am auzit că domnul Becali îi mai aşteaptă pînă miercuri. O să vedem. Alibec se va prezenta de mîine la antrenamente, asta e clar. Întrebarea mea este ce se va întîmpla dacă noi nu mai vrem. Dacă, după miercuri, cum spune domnul Becali, jucătorii nu mai vor la Steaua? Sau poate nu mai vrem noi să-i dăm la Steaua!

Eu sper ca ei să rămînă la Astra, pentru că am nevoie de jucători. Încercăm să aducem măcar un atacant pînă joi şi nu e simplu deloc”a declarat tehnicianul Astrei.

ADVERTISEMENT

Hagi s-a despărţit de un titular, Steaua a pus ochii pe el!

**********************************************************************************************************************************

UPDATE 00:00. Gigi Becali a lăsat de înţeles la finalul partidei cu CFR Cluj că Gabi Iancu s-ar putea să fi jucat ultimul meci în tricoul campionilor.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că Iancu poate să facă faţă la Steaua. Din punctul meu de vedere l-aş da undeva împrumut. Noi am jucat cu echipa a doua pentru că ne interesează meciul de miercuri”, a spus Becali.

Patronul campioanei a oferit şi detalii despre transferurile lui De Amorim şi Alibec: “Miercuri vom vedea dacă ei vor veni. Totul depinde de rezultatul de miercuri cu Partizan”, a spus Becali.

********************************************************************************************************************************

STEAUA. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali a vorbit înainte de meciul cu CFR Cluj despre situaţiile lui Valentin Cojocaru şi a lui Gabi Iancu.

VIDEO / Metoda prin care poţi afla cine te sună cu număr privat

STEAUA. Eu l-am întrebat pe Mirel Rădoi dacă mai aducem un portar, iar el mi-a spus că nu este corect faţă de Cojocaru. A avut o discuţie cu băiatul şi i-a promis că îi dă o şansă pentru acest sezon. Atunci eu i-am spus că, dacă el nu vrea, atunci aşa facem.

La Gabi Iancu e o altă situaţie. Mie nu îmi plac fotbaliştii indolenţi, iar dacă antrenorul îţi dă o şansă, îţi dă două, păi atunci profită de ele dacă eşti fotbalist. Nu e treaba mea că Iancu a fost trecut pe lista UEFA. A fost decizia lui Rădoi”, a spus Becali.

Pariul lui Becali

STEAUA. Patronul Stelei a vorbit şi despre dubla cu Partizan Belgrad, fiind absolut convins că echipa sa se va califica. Mai mult, că va ajunge în… primăvara Ligii Campionilor, făcînd şi un pariu în acest sens.

Nu vreau să spuneţi că am venit şi am vorbit după război. Spun acum, cu cîteva zile înainte de meciul cu Partizan. Fac un pariu pe echipa asta. Eu sînt singur contra tuturor, jurnalişti, specialişti, suporteri, toţi care spun că Steaua nu are valoare. Eu spun că e cea mai buna echipă de după 89.

STEAUA. EXCLUSIV / Gigi îi umple de bani. Vezi cît primesc jucătorii!

Să fie mărturie ce spun eu acum. Pun pariu cu toţi ceilalţi, să vedem cine are dreptate. Nu spun că eu am. Cred că echipa pe care o face Mirel e una puternică. Cînd spun asta nu mă refer doar la depăşirea lui Partizan, eu spun de Champions League, de primăvară. O să vedem dacă am dreptate sau nu, a mai declarat Becali.

ADVERTISEMENT