Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul trimis de Gigi Becali să-i aducă atacantul de Champions League vine cu toate detaliile: „Vorbim după meciul cu CFR”

Florin Vulturar, omul trimis de Gigi Becali ca să-i aducă atacantul de Champions League, a dezvălui ultimele detalii legate de transferul jucătorului.
12.04.2024 | 15:05
Omul trimis de Gigi Becali sai aduca atacantul de Champions League vine cu toate detaliile Vorbim dupa meciul cu CFR
Omul trimis de Gigi Becali să-i aducă atacantul de Champions League vine cu toate detaliile: „Vorbim după meciul cu CFR”. Sursa foto: Fanatik.Ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate numele atacantului dorit de Gigi Becali la FCSB! Florin Vulturar, impresarul care este foarte apropiat de FCSB, a oferit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, ultimele detalii cu privire la Rafa Mujica, atacantul dorit de Gigi Becali pentru Champions League.

Florin Vulturar, ultimele detalii despre Rafa Mujica: „O să fie din ce în ce mai greu ca să-l cumperi”

Florin Vulturar, impresarul trimis în Portugalia de Gigi Becali ca să-l aducă pe Rafa Mujica, atacantul de Champions League dorit de patronul din Pipera, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că va fi foarte greu pentru FCSB ca să-l transfere pe jucător, asta datorită cifrelor bune pe care fotbalistul le are sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

„Am fost la 6-7 meciuri pentru a urmări niște jucători. Ce să zic, niște jucători de valoare, niște jucători pe care, dacă i-am putea aduce în campionatul nostru, ar face diferența. E un campionat care a crescut extraordinar de mult, am văzut niște meciuri care au fost incredibile, pline de intensitate, cu jucători de valoare.

Au început să aducă mulți jucători din Segunda și care au confirmat foarte mult în Portugalia. Au ridicat foarte mult nivelul. Bine, erau oricum și foarte mulți brazilieni, ei tot timpul aduc calitate. Eu pe Mujica îl urmăresc de când a venit în Portugalia. Era la Oviedo, cei de acolo l-au lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

Știam de el și când avea patru goluri, îl știam și când avea nouă goluri. Acum o să fie din ce în ce mai greu ca să-l iei. Este un jucător care a dat aproape 20 de goluri în Portugalia. Am fost la meciul cu Braga, a bătut aproape de unu singur Braga, la ei acasă, eu zic că e un jucător de mare valoare”, a declarat Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Vulturar: „Echipe de mijlocul clasamentului vând jucători pe 10 milioane de euro”

Impresarul a tras un semnal de alarmă cu privire la jucătorul dorit de Gigi Becali. Florin Vulturar a declarat că echipele de mijlocul clasamentului din Portugalia, cum este și Arouca, vând jucători pe 10 milioane de euro, lucru care l-ar face pe patronul celor de la FCSB să bage mâna serios în buzunar pentru a-l transfera pe Rafa Mujica.

ADVERTISEMENT

„El este jucător lui Arouca, chiar dacă a ieșit prin presă că ar fi liber de contract în vară. Nu se pune problema de așa ceva. Prețul nu-l știu în momentul de față, am discutat ceva, vom vedea dacă e posibil de adus un asemenea jucător. Totuși, nu-l aduci de la Braga sau de la Porto, îl aduci de la o echipă de mijlocul clasamentului.

Ei vând foarte bine, echipe de mijlocul clasamentului au vândut pe 10 milioane de euro, mi se pare incredibil. Vorbesc în fiecare zi cu Gigi Becali, trebuie să-ți faci o strategie de acum, nu în ultimele etape sau după ce se termină campionatul. O să vorbim după meciul cu CFR. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă prețul minim pentru el ar fi 3 milioane de euro, încercăm să discutăm și după să vedem. Și echipele mari din Portugalia vor încerca să-l transfere”, a mai declarat impresarul la FANATIK SUPERLIGA.

Omul trimis de Gigi Becali să-i aducă atacantul de Champions League vine cu toate detaliile

ADVERTISEMENT
Tags: