Sport

Gigi Becali, anunț uriaș despre Louis Munteanu: „Ei au prioritate”. Dezvăluire surprinzătoare despre Mihai Rotaru: „L-am sunat azi, eram curios”

Gigi Becali a făcut un anunț uriaș despre Louis Munteanu. Atacantul dorit de FCSB poate fi deturnat de o altă echipă din SuperLiga.
11.04.2024 | 19:49
Gigi Becali anunt urias despre Louis Munteanu Ei au prioritate Dezvaluire surprinzatoare despre Mihai Rotaru Lam sunat azi eram curios
Gigi Becali a făcut un anunț important despre Louis Munteanu. Ce se întâmplă cu atacantul Farului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut un anunț interesant despre Louis Munteanu, atacant aflat la mare căutare pentru un transfer în vară. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că poartă negocieri cu Fiorentina pentru transferul fotbalistului de 21 de ani, însă Farul are prioritate.

Gigi Becali, anunț uriaș despre Louis Munteanu: „Ei au prioritate”

Louis Munteanu face un sezon excelent în tricoul campioanei Farul. Atacantul împrumutat de Gică Hagi de la Fiorentina este curtat de FCSB, Rapid și Farul. Deși a anunțat că poartă negocieri cu italienii pentru transferul lui Louis Munteanu, Gigi Becali susține că Farul are prioritate.

ADVERTISEMENT

Rivaldo este pregătit să dea banii pentru Louis Munteanu. „Am vorbit cu Gică (n.r. Hagi) pentru Louis Munteanu și am cerut acordul să negociez cu Fiorentina. Gică mi-a zis că el nu are bani să dea pe Munteanu.

Eu mi-am făcut datoria să cer acordul nașului meu. Ei au prioritate să-l ia pe Louis Munteanu. Înțeleg că Rivaldo dă bani, s-a schimbat situația. Nu mai vreau să comentez de alții”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru: „Mintea lui e tot la titlu”

Gigi Becali a stabilit obiectivul FCSB-ului pentru duelul cu CFR Cluj: 3 puncte. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că l-a sunat pe Mihai Rotaru, iar patronul Universității Craiova se gândește la titlu chiar și după înfrângerea care le-a tăiat aripile oltenilor, scor 0-2 chiar în fața „roș-albaștrilor”.

„Coman a zis că el vrea să câștige toate meciurile până la final. Vrem să câștigăm cu CFR Cluj. Ce e ăla egal? E un punct. De ce să fac egal, pentru că l-am întrebat pe Rotaru, l-am sunat azi. Eram curios.

ADVERTISEMENT

Mintea lui e tot la titlu. Se gândește. Ce să-mi fie mie frică dacă vine Dan Petrescu. Când aveam 4 puncte în fața lui CFR Cluj v-am spus că suntem campioni, dar acum la 10 puncte… Nu vă mai spun ce voi face la anul, că apoi veți spune că mă laud. O să vedeți! 

„L-am sunat și pe Borcea și i-am zis că mâine plătesc 500.000 de euro”

„O să mă consult cu niște specialiști să-mi spună că nu mă pricep la fotbal. O să mă consult cu ei să văd dacă pot să dau și eu jucători cu 10-11 milioane. Pe Man, Stanciu și Chiricheș am luat 30 de milioane.

ADVERTISEMENT

Niște specialiști mi-a spus de ei. Pe Chiricheș m-am dus noaptea la 11 la Nicu Badea să plătesc datoriile, că aveau datorii la Lignitul Oltenia. L-am sunat și pe Borcea și i-am zis că mâine plătesc eu 500.000 de euro.

Am dat a doua zi banii și am dat 700.000 de euro. Pe Stanciu l-am luat că ne-a dat nouă un gol. Mi-a plăcut faza aia”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „NG” la meciul CFR Cluj - FCSB