Sport

După Marius Șumudică, și Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali: „Nu pot să vin!” Update

Gigi Becali caută un nou antrenor la FCSB, după refuzurile lui Marius Șumudică și Nicolae Dică.
20.05.2021 | 20:40
Dupa Marius Sumudica si Nicolae Dica la refuzat pe Gigi Becali Nu pot sa vin Update
ADVERTISEMENT
21-05-2021
09:29

Și Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali

Nicolae Dică este cel de-al doilea antrenor care âl refuză pe Gigi Becali, după Marius Șumudică.

„Am vorbit cu Dică, dar nu am negociat. Mi-a zis «nea Gigi, nu pot să vin acum. Sunt băgat cu Mirel în treaba asta», nu pot să vin. Are și clauză de reziliere. Nu știu nimic la ora asta. Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două și o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reunește lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aștept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliță? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo”, a spus Gigi Becali.

20-05-2021
20:11

Mihai Stoica, singurul prezent la negocierile dintre Dică şi Becali

La negocierile dintre Gigi Becali şi Nicolae Dică a fost managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica. FANATIK l-a surprins pe Meme părăsind reşedinţa lui Gigi Becali după ce s-a încheiat prima rundă de negocieri cu antrenorul. 

Mihai Stoica iesind de la reşedinţa cu Gigi Becali
Mihai Stoica, surprins iesind de la reşedinţa cu Gigi Becali

Marius Şumudică a refuzat oferta celor de la FCSB spunând că nu s-a înţeles cu Gigi Becali referitor la anumite aspecte, printre care şi componenţa staff-ului. Patronul FCSB s-a mişcat rapid şi a adus un nou antrenor.

Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB?! A fost acasă la Gigi Becali la negocieri

FANATIK a aflat că este vorba despre Nicolae Dică. Astfel, antrenorul este aproape de al doilea descălecat la echipa patronată de Gigi Becali după perioada 2017-2018 în care a reușit să califice echipa în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Primul mandat al lui Nicolae Dică la FCSB a fost pe 15 mai 2017 și sub conducerea lui echipa a fost neînvinsă în primele 10 meciuri. A dus echipa în primăvara europeană din Europa League, FCSB fiind învinsă de Lazio Roma în 16-imi. Pe plan intern, Dică a fost învins de CFR Cluj, chiar dacă FCSB a condus o bună parte din play-off. A plecat în decembrie 2018 după o înfrângere în fața celor de la CFR Cluj, 0-2 pe Arena Națională.

Nicolae Dică, surprins la plecarea de la negocierile cu Gigi Becali
Nicolae Dică, surprins de FANATIK la plecarea de la negocierile cu Gigi Becali
Nicolae Dică
Nicolae Dică, surprins de FANATIK la plecarea de la reşedinţa lui Gigi Becali

 

Gigi Becali a ales noul antrenor de la FCSB: “După ce îl pun, promit că nu voi mai vorbi!”

Gigi Becali s-a ferit să anunţe în direct noul antrenor, însă a recunoscut că este la el acasă. Patronul celor de la FCSB a spus că iese din nou din viaţa publică şi nu va mai vorbi în presă:

ADVERTISEMENT

“La ora asta îl am în față pe antrenor, dar nu vă spun vouă. După ce îl pun antrenor, promit că nu voi mai vorbi, îmi schimb din nou numărul. Va fi 100%, că nu mă mai bag, nici că nu mă mai bag, nici la TV nu mai apar.

Cum să fie egal patronul cu Olăroiu? El poate să vină oricând, pentru că atunci când am avut nevoie de el la greu a venit, dar nu e Olăroiu, îl anunțam imediat.

ADVERTISEMENT

“Nici nu mă mai interesează, nu mă mai bag”

Până acum, s-a întâlnit hoțul cu prostul, voi erați hoții și eu eram prostul, dar de-acum nu o să mai fiu eu prostul. Eu vă las în suspans. Am un antrenor, da. Abia acum a venit.

Să nu vină oamenii degeaba cu camerele, că vom ieși prin altă parte. Nici nu mă mai interesează, nu mă mai bag. Eu spun așa, că obiectivul principal sunt banii și jucătorii tineri.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu poate fi… dar nu acum, el e antrenorul CFR-ului. La un moment dat, poate fi. E un om cuminte, un om de familie frumoasă, trebuie să renunțe la mândrie, la trufie”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a avut o promisiune asemănătoare în urmă cu un an când la club a venit Toni Petrea. Însă patronul FCSB-ului a rămas în silenzio stampa 6 luni, iar în ultima perioadă a redevenit o prezenţă constantă în mass-media.

„Sunt un antrenor liber în continuare. Episodul FCSB pentru mine a luat sfârşit”

Marius Şumudică a avut oferta pe masă de la FCSB şi chiar dacă şi-a dat acordul să preia echipa, antrenorul s-a răzgândit şi a spus că nu va putea colabora niciodată cu Gigi Becali:

“Am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare. Episodul FCSB pentru mine a luat sfârşit. Am avut o discuţie cu Gigi Becali şi într-un final din cauza unor neconcordanţe legate şi de staff şi am decis să nu colaborăm.

Nu am ajuns să dăm nume, dar eu nu puteam să lucrez fără staff-ul meu, dânsul nu a vrut să renunţe la staff. Eu cu Gigi Becali rămân prieten, dar nu voi putea niciodată colabora cu dânsul”, a spus Şumudică.

Toni Petrea va pleca de la FCSB după meciul din ultima etapă împotriva celor de la CFR Cluj. Actualul antrenor a refuzat să mai rămână la echipă, în condiţiile în care Becali i-a oferit posibilitatea să continue şi în sezonul viitor.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT