Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii Rapidului, reacție uluitoare după înfrângerea umilitoare cu Farul: „Puteam să luăm și 20, contează că ne-am făcut damblaua și am bătut Steaua!”. Video exclusiv

Rapidul e în sărbătoare după ce Farul i-a dat cu terenul în cap la Ovidiu, scor 2-7. Ultrașii giuleșteni se bucură voalat că i-au pus piedică spre titlu rivalei FCSB.
08.05.2023 | 12:47
Fanii Rapidului reactie uluitoare dupa infrangerea umilitoare cu Farul Puteam sa luam si 20 conteaza ca neam facut damblaua si am batut Steaua Video exclusiv
Liviu Ungurean, reacție uluitoare după înfrângerea umilitoare a Rapidului cu Farul Ne-am făcut damblaua, ne-am distrat. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de Bocciu, a intervenit în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Liderul galeriei Rapidului a comentat înfrângerea usturătoare a giuleștenilor de la Ovidiu, scor 2-7, cu liderul Farul Constanța.

Liniște și pace în Giulești după Farul – Rapid 7-2. Declarații surprinzătoare ale liderului de galerie: „Ne-am făcut damblaua, am bătut pe Steaua”

Deși în urmă cu câteva etape îi cerea demisia antrenorului Adrian Mutu, după înfrângerea de la Craiova, scor 1-3, Liviu Ungurean și-a schimbat discursul după umilința de la Ovidiu, acolo unde alb-vișiniii au pierdut neverosimil, scor 2-7. Liderul galeriei rapidiste nu s-a aratat afectat deloc de această umilință.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi n-a fost o umilință. A fost un joc pe care l-am pierdut. E adevărat am luat o bătaie cam drastică, dar trebuie să ne bucurăm de sport și fotbalul e un sport. N-a fost o umilință. Noi suporterii Rapidului am fost la meci, ne-am simțit bine, ne-am distrat, ne-am încurajat echipa și ne-am întors la casele noastre.

Asta e viața, așa e în sport, mai pierzi, mai câștigi. Noi nu suntem suporteri de rezultat sau care să mergem doar la victorie. Noi toată viața am fost chinuiți, am suferit și a fost o seară nu pot spune neagră, o seară proastă.

ADVERTISEMENT

Ne-am făcut damblaua, i-am bătut pe Steaua. Putea să ne dea Farul și 20. Dacă ne-am făcut damblaua… Să batem pe FCSB. Nu vreau să intru în calcule (n.r. – că i-au încurcat pe FCSB în drumul spre titlu). Important e că suntem bine”, a declarat Liviu Ungurean, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reproșuri la adresa stadionului din Ovidiu: „Viețile noastre au fost puse în pericol”

După ce la precedentul meci jucat la Ovidiu nu au intrat în stadion, nemulțumiți de faptul că nu li s-a permis accesul tuturor fanilor rapidiști, ultrașii alb-vișinii au avut din nou ceva de comentat la adresa gazdelor. Bocciu e nemulțumit de felul în care arată stadionul Farului.

ADVERTISEMENT

„Am fost în acel, nu pot să îl numesc stadion. Gardurile ruginite, pline de vaselină, cucuie, viețile noastre au fost puse în pericol. Nu știu cum iau oamenii aia licență ca să dispute jocurile acolo.

Viețile noastre, ale rapidiștilor, au fost puse în pericol, băgându-ne în mizeria aia de tribună. Eu nu știu cum le dă voie să dea acea tribună oaspeților”, a adăugat Bocciu.

ADVERTISEMENT

„S-au văzut lipsurile, trebuie aduși jucători de valoare”

În ciuda eșecului cu Farul, Rapid e în continuare în cursă pentru locurile 3-4. Giuleștenii au 34 de puncte, cu două mai puține decât U Craiova și cu cinci mai puține decât CFR Cluj. În următoarea etapă din play-off, echipa lui Mutu joacă acasă, cu Sepsi, vineri, de la ora 20:30.

(n.r. – deci nu e problemă că ați luat 7, puteați lua și 10)Ce mai era până la 10? 3 Dacă mai ținea meciul cinci minute ne dădeau 10. (n.r. – problemă era dacă luați 7 de la FCSB, nu?)Acolo era problemă, se rupea Giuleștiul. Sunt foarte liniștit. Și nu sunt supărat deloc. Am luat o bătaie zdravană, în care s-au trezit din acel vis frumos. S-au văzut lipsurile, că trebuie aduși jucători de valoare și cam atât. Cred că a văzut toată lumea nu doar eu. Nu putem acoperi aceste probleme.

Avem promisiuni publice că în cel mai scurt timp se va face o echipă competitivă și așteptăm. Noi galeria suntem alături de echipă, vineri e din nou sold-out, ne vom prezenta la meci, vom susține echipa în continuare. De ce să fim supărați dacă atât pot?

Noi de-a lungul istoriei am fost chinuți și oropsiți. Am luat bătaie cu 8-2, cu 9-0 de la Hunedoara. Noi avem bătăi d-astea în palmares. Dar avem și victorii frumoase, 5-0 cu Steaua… Asta e cea mai mare satisfacție. Noi dacă într-un campionat luăm bătăi pe bandă rulantă suntem cei mai supărați, dar dacă batem Steaua și Dinamo, uităm de toate”, a conchis liderul de galerie al Giuleștiului.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: