Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali i-a oferit 20.000 de euro pe lună lui Radunovic să continue cu FCSB. Ce a cerut muntenegreanul. Exclusiv

Risto Radunovic are contract până în decembrie cu FCSB. FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a făcut ofertă uriaşă de prelungire, dar muntenegreanul a refuzat.
05.04.2024 | 13:51
Gigi Becali ia oferit 20000 de euro pe luna lui Radunovic sa continue cu FCSB Ce a cerut muntenegreanul Exclusiv
Gigi Becali i-a oferit 20.000 de euro pe lună lui Radunovic să continue cu FCSB. Ce a cerut muntenegreanul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic este unul dintre oamenii cheie de la FCSB căruia îi va expira în curând contractul. Înţelegerea muntenegreanului cu roş-albaştrii expiră în luna decembrie a acestui an.

Gigi Becali i-a oferit 20.000 de euro pe lună lui Radunovic să continue cu FCSB

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali i-a făcut o ofertă importantă de prelungire a contractului, pregătindu-i o ofertă salarială de 20.000 de euro lunar. Cristi Coste a dezvăluit detaliile la FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

“Risto Radunovic a primit oferta de prelungire de la FCSB. i s-a făcut oferta de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care el câştigă 11.000 de euro. Până în acest moment, fotbalistul nu a fost de acord.

A cerut şi o sumă de bani, o primă la semnătură pentru că rămâne liber de contract. Gigi Becali n-ar fi de acord cu această variantă.

ADVERTISEMENT

Dar informaţia sigură este că Radunovic a refuzat 20.000 de euro pe lună pentru a continua şi din vara anului 2024. Este o informaţie caldă dinspre FCSB. El intră în iunie în ultimele 6 luni de contract.

Eu cred că va pleca din vară dacă nu va mai continua dacă nu va avea contractul prelungit. S-a simţit nedreptăţit că toţi aveau contracte foarte mari, iar el avea 11.000 de euro, el fiind cel mai bun fundaş stânga din campionat”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic, interviu tăios după meciul cu Sepsi: “Vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”

După meciul cu Sepsi, câştigat de FCSB cu 1-0, Risto Radunovic a declarat la flash interviu că îşi doreşte să ia campionatul cu roş-albaştrii şi în vară să plece la o altă echipă:

„Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”, a spus Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

După aceste declaraţii, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va încerca să îl ţină pe fundaşul stânga la echipă, iar dacă nu va avea o ofertă bună din afară, să accepte prelungirea cu roş-albaştrii:

„Declarația lui Radunovic a fost scoasă cumva din context. El a spus clar ce și-ar dori, să ia titlul, iar după să găsească o soluție să plece, dacă are o ofertă bună.

Dacă are ofertă bună, bineînțeles că va pleca. Dacă nu, eu cred cu convingere că vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă.

Eu l-aș ține. Discuția asta am demarat-o de foarte multe ori cu Gigi. La un moment dat chiar am avut o discuție cu Risto, dar poate a uitat. El a cerut o mărire a contractului aflat în derulare și Gigi nu a fost de acord”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali i-a oferit 20.000 de euro pe lună lui Radunovic să continue cu FCSB. Ce a cerut muntenegreanul. Exclusiv

ADVERTISEMENT