Fotbal intern

Gigi Becali a anunţat suma pe care o dă pe Andrei Chindriş: „Poate să vină şi AC Milan! Eu nu licitez mai mult”

02.03.2020 | 11:28
Gigi Becali a anuntat suma pe care o da pe Andrei Chindris Poate sa vina si AC Milan Eu nu licitez mai mult
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai buni jucători de la FC Botoșani, iar Gigi Becali și-l dorește la FCSB. Patronul vicecampioanei României este dispus să plătească o sumă de 1.000.000 de euro pe fundașul moldovenilor, conform prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Suma pe care Gigi Becali vrea să o achite pentru Andrei Chindriș

Gigi Becali și-l dorește pe Andrei Chindriș de la FC Botoșani, dar nu este dispus să achite mai mult de 1.000.000 de euro pentru fundașul central al moldovenilor.

„Poate să vină și AC Milan, deoarece eu nu o să licitez cu nimeni. Îmi place acest jucător, îl vreau, iar eu consider că la ora si ziua în care vorbim acum mai mult de un milion de euro nu dau.

ADVERTISEMENT

Are 20 de ani, este bun, dar nu a jucat niciun meci în cupele europene, acolo unde mă interesează pe mine să fac performanță.

În rest, poate să vă spună Iftime și cine mai vorbește de la Botoșani tot ce vor ei, dar eu nu o să mai vorbesc despre acest jucător că nici nu este al meu, dar nici nu mai vreau să discut”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime vrea mai mult de 1 milion de euro pe Chindriș

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, vrea să obțină mai mult de 1.000.000 de euro pe Andrei Chindriș: Eu am o înțelegere cu Andrei și i-am spus că îi voi da drumul la vară, dar voi face acest lucru doar pentru o ofertă avantajoasă.

Însă, sub 1.500.000 de euro nu stau de vorbă cu nimeni. Cei de la Werder au stat la meci cu președintele meu, Anton”.

ADVERTISEMENT

„M-am salutat și eu cu ei, dar ca să fiu foarte sincer eu le-am transmis să îmi facă o ofertă scrisă ca să știu despre ce vorbim.

Se ocupă și Florin Vulturar. Totuși sunt cu inima îndoită, deoarece nu vreau să îmi slăbesc echipa”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT