Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a comentat o eventuală implicare a lui Pițurcă și Lăcătuș la Steaua. „Ei ar avea bani, dar…”

Gigi Becali a comentat o eventuală implicare a lui Victor Pițurcă și Marius Lăcătuș la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.
25.12.2023 | 13:35
Gigi Becali a comentat o eventuala implicare a lui Piturca si Lacatus la Steaua Ei ar avea bani dar
Gigi Becali a comentat o eventuală implicare a lui Pițurcă și Lăcătuș la Steaua. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația de la CSA Steaua, explicând motivul pentru care planurile „militarilor” nu vor fi concretizate.

Gigi Becali a comentat o eventuală implicare a lui Pițurcă și Lăcătuș la Steaua

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI o eventuală implicare a lui Victor Pițurcă și Marius Lăcătuș la CSA Steaua: Și ce face Pițurcă, Lăcătuș și Tudorel? Or avea și ei bani, poate au. Dar n-au bani ca să țină o echipă. Ei or avea bani, dar nu dau ei bani la echipă.

ADVERTISEMENT

Dacă ai toată averea ta 3-4 milioane de euro, dai 2 milioane de euro la asociație? Nu mai vreau să vorbesc eu, să iasă alte discuții. E treaba lor, e problema lor.

Eu doar atât spun că nu pot să facă asta. Trebuie bani mulți. La fotbal trebuie bani mulți. Pe unul care are avere 20 de milioane de euro îl sfătuiesc să nu se bage în fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Nu te lasă familia!”

De ce? Dai două milioane pe an, dai două milioane pe an și în zece ani s-a curățat toată averea. Nebun oi fi, dar nu te lasă familia, că dai averea familiei la fotbal.

Stai puțin, unul dacă are 20 de milioane de euro avere… dar nevasta lui poate să nu fie de acord cu el, că are și ea jumătate din averea aia”, a continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an.

Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi?”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

SE IMPLICA Piturca si Lacatus in PROIECTUL de la Steaua?! RASPUNSUL FABULOS al lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT