Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, prima reacție după anunțul istoric al lui Jean Pavel cu Steaua. „Oamenii ăștia bat câmpii! Nu există gratis cu bani publici”

Gigi Becali a oferit o primă reacție după anunțul istoric al lui Jean Pavel de la FANATIK SUPERLIGA. Patronul FCSB nu le dă nicio șansă „militarilor”.
22.12.2023 | 14:26
Gigi Becali prima reactie dupa anuntul istoric al lui Jean Pavel cu Steaua Oamenii astia bat campii Nu exista gratis cu bani publici
Gigi Becali a venit cu răspunsul după planul anunțat de Jean Pavel la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit o primă reacție, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA ca răspuns la anunțul istoric al lui Jean Pavel. Liderul galeriei suporterilor a anunțat un plan măreț în încercarea de a aduce celor de la CSA Steaua dreptul la promovarea în SuperLiga.

Gigi Becali, prima reacție după anunțul istoric al lui Jean Pavel cu Steaua. „E la mintea cocoșului”

Jean Pavel îi îndeamnă atât pe suporteri, cât și pe fostele glorii ale Stelei să cumpere acțiuni în așa fel încât să înființeze o societate pe acțiuni care ulterior să se asocieze cu CSA Steaua. Gigi Becali susține că scenariul lui Jean Pavel este imposibil.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul celor de la FCSB le-a tăiat elanul „militarilor”. „Trebuie să știi cât costă acțiunea. Ce cumperi de 10 euro? Ca să cumperi prima dată trebuie: ‘Uite, bă, ce cumperi’. Trebuie să cumpere sigla care costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă ei o cumpără pe 100 de ani trebuie 360 de milioane, înțelegi? 

Ce vorbești mă? Cum adică să primească gratis? Pot să o dea gratis? E la mintea cocoșului. Cum să dai gratis cuiva o proprietate publică? Cum să o dai gratis? Nu ai cum. Poate să o dea doar prin hotărâre de Guvern sau scoasă la licitație. Nici măcar nu poate să o vândă, trebuie să o scoată la licitație și trebuie hotărâre de Guvern. 

ADVERTISEMENT

„E imposibil de făcut! E pușcărie!”

„S-au încurcat ca puiul în lână. Faci societate pe acțiuni, dar ce activ au acolo? Cum să dai 36 de milioane de euro gratis. Ea produce 3,6 de milioane de euro pe an și tu i-o dai gratis. E pușcărie!

Tu ai făcut expertiza, Ministerul Apărării a făcut expertiza și a zis: ‘Domne, produce 3,6 milioane de euro pe an. Cum să o dai gratis?’. E imposibil de făcut, nu că e pușcărie. Nu se poate deloc. Nu poate nimeni să dea marca decât prin licitație. Alea se vând la licitație. 

ADVERTISEMENT

Dacă o închiriază pe 10 ani, trebuie să plătească 36 de milioane de euro. Stai că nu poate nici așa. Licitația trebuie să înceapă de la 3,6 milioane de euro pe an. Așa se face, nu ai cum altfel. După nu vine nimeni, scade 25%, nu vine nimeni, scade 25%. Ea scade până o ia cineva. Nu au ce să facă, s-au încurcat singuri. 

Să zicem că există un parteneriat. Eu vin cu 10 lei, tu vii cu 10 lei. Eu, Ministerul Apărării, vin cu marca. Ea costă 3,6 milioane de euro pe an. Dacă facem asocierea pe 10 ani eu aduc 36 de milioane de euro. Ca să fie la jumătate trebuie să aduci 36 de milioane de euro și tu”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, acuzații la adresa CSA Steaua: „Înseamnă că fac înșelăciune”

„E prostia lor. Vine Corpul de Control și zice: ‘De ce ai luat marca de la Becali dacă o dai gratis?. De la Becali de ce ai luat-o că era Steaua, avea performanțe, de ce ai luat-o?’. 

Ei au fotbal de 10 ani, au marca de 10 ani. Unde sunt banii? Înseamnă că fac înșelăciune și vor să inducă în eroare justiția. Dacă în 10 ani, în loc să produci 36 de milioane de euro, tu ai pierdut 10 milioane de euro înseamnă că ești escroc, înșeli”, a mai spus Gigi Becali.

„Cum adică o dau gratis? Nu există gratis cu bani publici. Nu există așa ceva decât prin licitație. Nu poate nimeni să dea ceva de la CSA Steaua fără licitație. (n.r. de ce au făcut asta?) Dacă nu au știut.

Se scoală unu noaptea și zice hai să facem așa. Habar n-au de lege. Dacă era de ușor nu făceau până acum? Le e frică celor care sunt conducători acolo sau chiar ministrului de Armată”, a concluzionat patronul FCSB.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. Fiecare ediție e emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali, prima reacție după anunțul istoric al lui Jean Pavel cu Steaua. „Oamenii ăștia bat câmpii! Nu există gratis cu bani publici”

ADVERTISEMENT