Fotbal intern

Gigi Becali, vizită surpriză la baza de la Berceni. Jucătorii, șocați! Nici nu i-a băgat în seamă! Exclusiv

01.07.2020 | 15:58
Gigi Becali vizita surpriza la baza de la Berceni Jucatorii socati Nici nu ia bagat in seama Exclusiv
Gigi Becali a fost în cantonamentul FCSB de la Berceni și nici nu i-a băgat în seamă pe jucători. Ce a făcut. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut o vizită surpriză la baza de cantonament de la Berceni a FCSB, imediat după eșecul înregistrat la Giurgiu, cu Astra, 2-3.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât patronul celor de la FCSB nici măcar nu i-a băgat în seamă pe jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă. Gigi Becali a trecut pe la Berceni tocmai când aceștia erau la antrenament.

ADVERTISEMENT

Cu alte ocazii, Becali asista la ședința de pregătire, apoi mai vorbea cu jucătorii. Nu și de data aceasta. FANATIK a aflat motivul vizitei sale în cantonamentul de la marginea Bucureștiului.

Gigi Becali a fost în cantonamentul de la Berceni, acolo unde a demarat construcția unei biserici la finalul anului trecut

Înfrângerea celor de la FCSB la Giurgiu, după ce au avut 2-0 la un moment dat, a pus cruce definitiv speranțelor la titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Patronul nu s-a arătat foarte afectat de rezultat, deși a avut clienții săi printre jucători.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a programat și o vizită la Berceni, după meciul Astra – FCSB 3-2. Jucătorii au aflat că patronul a venit la bază și se așteptau la o muștruluială din partea acestuia. Dar, surpriză, Becali nici măcar nu i-a băgat în seamă!

Nu a trecut să vadă antrenamentul condus de Bogdan Vintilă, nu a mers apoi măcar să discute cu jucătorii, așa cum proceda de fiecare dată când trecea pe la cantonament.

ADVERTISEMENT

Singurul scop al lui Becali a fost inspecția lucrărilor de la biserica din cantonament, a cărei construcție a fost începută la finalul anului trecut. Este dorința cea mai mare a șefului din Pipera de a vedea ridicată această biserică la Berceni, chiar în cantonamentul FCSB!

Alexandru Tudor este omul lui Gigi Becali care se ocupă de tot ceea ce se înseamnă biserica de la Berceni

Cel care l-a însoțit pe Gigi Becali în cantonamentul jucătorilor a fost Alexandru Tudor. Fostul arbitru a devenit de ceva timp omul de încredere al patronului, legătura dintre ei fiind realizată prin prisma înclinațiilor bisericești.

ADVERTISEMENT

De fapt Tudor este și cel cu care Becali a pus la punct acest proiect al bisericii de la Berceni. În octombrie anul trecut, FANATIK dezvăluia că patronul și Tudor au fost acolo pentru a alege locul unde să se construiască așezământul sfânt. Au venit însoțiți de un preot, care a făcut o slujbă în fața jucătorilor și a staff-ului.

O să facem o biserică în faţă la vestiare. Am venit cu Tudor şi ne-am consultat unde să construim. Aici o să fie un fel de mănăstire. Tudor e un om deştept şi drept. În primul rând a contat că este bisericos. Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la biserică” – Gigi Becali, octombrie 2019, pentru FANATIK

Gigi Becali pregătește înlocuirea lui Bogdan Vintilă, dezamăgit că jucătorii nu-l ascultă pe antrenor

Este supărat Gigi Becali pe echipă pentru rezultatele din ultimul timp? E capăt de linie pentru antrenorul Bogdan Vintilă aventura la FCSB? Cam așa lasă de înțeles patronul prin declarațiile și modul de comportament din ultimele zile.

Imediat după eșecul cu Astra, puțin detașat, Becali l-a tăvălit pe Vintilă și câțiva jucători, cel mai șifonat ieșind fundașul George Miron, la care patronul spune că va renunța curând.

Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Vintilă a zis și el. Săracul, e aerian! Se pierde în fața camerelor, O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa! Vintilă nu poate! El nu are autoritate!”, a atacat Becali la Digisport după partida de la Giurgiu.

FANATIK a dezvăluit că jucătorii nu-l ascultă pe Vintilă, iar săptămâna trecută au și refuzat să iasă la antrenament. Este motivul pentru care zilele acestuia la FCSB par pe sfârșite. Chiar dacă va lua Cupa României, așa cum Becali i-a trasat obiectiv clar după rezultatele din luna iunie, din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 23 august 2019 este data la care Bogdan Vintilă, 48 de ani, a semnat cu FCSB un contract pe un an, care a fost prelungit zilele trecute până în 2021
  • 5.000 de euro lunar este salariul lui Vintilă la FCSB, cel mai mic din Liga 1, ca și Poenaru la Clinceni și Mihalcea la Dinamo

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,02 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT