Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a luat foc când a auzit ce i-a cerut Mititelu pentru play-off. „E o convenție, nu e vorba de bani. Eu nu sunt Borcea” Video exclusiv

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, cere suspendarea lui Andrei Chivulete după decizia de la Sepsi - FC U Craiova 1948. Va juca Compagno împotriva echipei lui Adrian Mititelu?
13.03.2023 | 12:12
Gigi Becali a luat foc cand a auzit ce ia cerut Mititelu pentru playoff E o conventie nu e vorba de bani Eu nu sunt Borcea Video exclusiv
1,4 milioane de euro a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrea Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-au tras concluziile în urma celor mai importante meciuri ale etapei a 29-a: Hermannstadt – FC U Craiova 1948 și FCSB – Sepsi. Gigi Becali a oferit primele declarații după terminarea sezonului regulat.

Gigi Becali nu vrea să îl folosească pe Andrea Compagno în meciul FCSB – FC U Craiova 1948: „Aici nu e vorba de bani”

Adrian Mititelu a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că abia așteaptă să încaseze 100.000 de euro în cazul în care FCSB îl va folosi pe Andrea Compagno împotriva echipei sale.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Gigi Becali însă nici nu vrea să audă și a explicat savuros: „Nu știu eu asta. Aici nu e vorba de plătit bani, aici e vorba de o convenție. Am zis că nu joacă și gata. Eu nu fac așa ceva. Păi ce, sunt Borcea?!”.

De altfel, Andrea Compagno nu a fost folosit nici la ultimul meci direct dintre FCSB și FC U Craiova 1948: „Da. Este aceea clauză de 100.000 (n.r. de euro), dar nu doresc să i-o achit lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, spunea la acel moment Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl pune la zid pe Andrei Chivulete pentru decizia de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Patronul FCSB s-a declarat indignat de faptul că centralul Andrei Chivulete a oprit meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948: „Asta e România. Pierzi pe meciul pe temă de rasism și xenofobie… Păi dacă nu există în regulament cum îl oprești?!”.

Ba, mai mult, Becali nu s-a oprit aici și vrea ca Andrei Chivulete să fie pedepsit de CCA: „Arbitrul afară cu el acuma! Că nu există în regulament. Și mai vii la comisie și mai și respingi!

ADVERTISEMENT

Scrie numai rasism! Oprești meciul pentru xenofobie? Dă-l afară! Numai în România se poate întâmpla așa ceva. E o tâmpenie. De capul cui s-a luat decizia?”, a fost discursul extrem de acid al lui Gigi Becali, care i-a luat apărarea lui Adrian Mititelu.

Gigi Becali, declarații incendiare: „I-a lăsat că a avut înțelegere cu ei! Atâția ani nu ajung”

Gigi Becali a lansat și o teorie a conspirației și îl bănuiește pe Andrei Chivulete de lucruri necurate, în cârdășie cu cei de la UTA: „Numai tâmpenii a făcut! I-a lăsat că a avut înțelegere cu UTA: ‘Lasă, bă, intrați la rupere!’. La rupere a fost. Galben nu, galben, talpă, galben nu! Fault de roșu, n-a dat, nici galben n-a dat… Ăștia nu sunt arbitri!”.

ADVERTISEMENT

Scandările ultrașilor de la Peluza Sud 1997 nu ar trebui în opinia lui Gigi Becali să oprească un meci: „Atâția ani nu ajung. Să oprești un meci că a strigat ăla. Bine mă, afară din țară! Lasă să zică. Care e problema? De ce oprești meciul? Asculți tu ce zic ăia!”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT