Sport

Gigi Becali a ordonat, Vassaras a executat! Ce decizie a luat CCA înainte de Sepsi – FCSB

Gigi Becali a ordonat cei trei arbitri care trebuie să conducă meciurile din play-off şi CCA i-a delegat fix pe cei nominalizaţi de patronul FCSB: Feşnic, Kovacs şi Colţescu.
02.04.2023 | 18:47
Gigi Becali a ordonat Vassaras a executat Ce decizie a luat CCA inainte de Sepsi  FCSB
Gigi Becali şi Kyros Vassaras. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă din startul play-off-ului, discuţiile despre arbitraj au fost pe agenda finanţatorilor din SuperLiga. Cel mai nemulţumit a fost Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, spunând că echipa sa a fost privată de trei lovituri de departajare.

Gigi Becali a ordonat, Vassaras a executat! Arbitrii ceruţi de patronul FCSB conduc meciurile de play-off

Mai mult, patronul FCSB-ului a spus că soluţia este simplă pentru că există trei arbitri capabili să conducă meciurile de play-off: Horaţiu Feşnic, Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu. Iar Becali a sugerat că doar cei trei trebuie să arbitreze confruntările de titlu:

ADVERTISEMENT

“Ce să le mai reproşez? Sunt trei arbitri: Kovacs, Colţescu şi Feşnic. Ăştia sunt cei mai buni. Mai sunt unii cât de cât, dar ăştia trei sunt valoroşi. Dă-i pe ăştia trei la meciurile din play-off. Vrei să arăţi că eşti prea deştept?

Ce vrei să ne arăţi, că ne sfidezi? Dacă vrea Dumnezeu, poate să dea peste cap cu toate aparatele VAR. Păi golul lui CFR Cluj de ieri a fost gol valabil. Tu ai văzut milimetru? Ăla a fost cu cotul, celălalt cu mâna.  Adică ei fac ce le convine lor”, a spus Becali după meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colţescu va conduce Sepsi – FCSB!

Coincidenţă sau nu, în a doua etapă din play-off, Comisia Centrală a Arbitrilor i-a delegat fix pe cei trei arbitri nominalizaţi de Gigi Becali pentru cele trei meciuri de play-off. Horaţiu Feşnic a condus meciul dintre Rapid şi Farul, scor 1-1.

Istvan Kovacs este omul care va arbitra în Bănie derby-ul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, în timp ce Sebastian Colţescu va fi la centru în meciul de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi şi FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB are şansa să se apropie la trei puncte de primul loc dacă se va impune la Sf. Gheorghe. Roş-albaştrii pot profita de paşii greşiţi ai Farului, echipa lui Gică Hagi remizând, scor 1-1, în Giuleşti, cu Rapid.

Gigi Becali: “Nu o să poată să fure ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi. M-aţi înţeles?”

După prima etapă din play-off, Gigi Becali a fost furios pe arbitrajul lui Florin Andrei, susţinând că echipa sa a avut trei penalty-uri neacordate. Latifundiarul a pus tunurile şi pe cei din camera VAR, care nu le-au semnalizat “centralului”:

ADVERTISEMENT

“În prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult pentru că eu cred, fără să deranjez pe nimeni, că lupta noastră este cu CFR Cluj. Adică, noi cu CFR Cluj ne batem şi făcând o analiză, eu zic că U Craiova este o echipă mai puternică decât Rapid şi având egalitate de puncte după prima etapă este un avantaj.

Eu aşa cred. Altcineva o să se supere, dar eu spun opinia mea. Le mai transmit încă ceva. Nu o să poată să fure ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi. M-aţi înţeles? Staţi şi furaţi cu VAR-ul, noi o să dăm goluri. Trei penalty-uri clare.

I-a dat cu cotul în cap. A pus mâna pe ea. La Edjouma vine şi îi dă brânci, tu îi dai galben şi îl bagi în VAR pe ăla care tot timpul ne-a ciupit. Cum îl cheamă? Popa ăla. Tot timpul ne-a distrus pe noi.

Nici nu e nevoie de VAR că s-a văzut în cursul jocului. Pentru ce mai trebuie acolo VAR? Dacă nu a cerut arbitrajul video, s-a crezut prea şmecher. Dar ce cred eu, spun. Voi cu VAR nu puteţi să furaţi câte goluri corecte dăm noi… cu vopsea… roş-albastră”, a spus Becali.

Confruntarea dintre FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe se va disputa luni, de la ora 20:30. Pe banca roş-albaştrilor va debuta noul antrenor principal, Elias Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT