Sport

Gigi Becali, furios după arbitrajul de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: “Nu pot fura ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi!”

Gigi Becali a pus tunurile pe arbitraj după FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Patronul roş-albaştrilor susţine că echipa sa trebuia să aibă trei lovituri de pedeapsă cu oltenii.
20.03.2023 | 14:25
Gigi Becali furios dupa arbitrajul de la FCSB  Universitatea Craiova 11 Nu pot fura ei cu VARul cate goluri o sa dam noi
Gigi Becali, conferinţă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 1-1, în prima etapă din play-off, cu Universitatea Craiova. Roş-albaştrii s-au depărtat la cinci lungimi de liderul Farul Constanţa, care a câştigat cu 2-1 duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Gigi Becali, furios după arbitrajul de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: “Nu pot fura ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi!”

Gigi Becali a pus tunurile pe arbitraj după această confruntare, spunând că ar fi trebuit acordate trei penalty-uri echipei sale. Patronul susţine că la duelul dintre Edjouma şi Ivan, nici măcar nu era nevoie de intervenţia VAR:

ADVERTISEMENT

“În prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult pentru că eu cred, fără să deranjez pe nimeni, că lupta noastră este cu CFR Cluj. Adică, noi cu CFR Cluj ne batem şi făcând o analiză, eu zic că U Craiova este o echipă mai puternică decât Rapid şi având egalitate de puncte după prima etapă este un avantaj.

Eu aşa cred. Altcineva o să se supere, dar eu spun opinia mea. Le mai transmit încă ceva. Nu o să poată să fure ei cu VAR-ul câte goluri o să dăm noi. M-aţi înţeles? Staţi şi furaţi cu VAR-ul, noi o să dăm goluri. Trei penalty-uri clare.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu a cerut arbitrajul video, s-a crezut prea şmecher”

I-a dat cu cotul în cap. A pus mâna pe ea. La Edjouma vine şi îi dă brânci, tu îi dai galben şi îl bagi în VAR pe ăla care tot timpul ne-a ciupit. Cum îl cheamă? Popa ăla. Tot timpul ne-a distrus pe noi.

Nici nu e nevoie de VAR că s-a văzut în cursul jocului. Pentru ce mai trebuie acolo VAR? Dacă nu a cerut arbitrajul video, s-a crezut prea şmecher. Dar ce cred eu, spun. Voi cu VAR nu puteţi să furaţi câte goluri corecte dăm noi… cu vopsea… roş-albastră”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

“Dă-i pe ăştia trei la meciurile din play-off. Vrei să arăţi că eşti prea deştept?”

Latifundiarul a nominalizat şi cei mai valoroşi trei arbitrii din SuperLiga, care ar trebui, în opinia lui să conducă meciurile din play-off. Gigi Becali consideră că şi rivalii de la CFR Cluj au fost dezavantajaţi de VAR în meciul cu Rapid:

“Ce să le mai reproşez? Sunt trei arbitrii: Kovacs, Colţescu şi Feşnic. Ăştia sunt cei mai buni. Mai sunt unii cât de cât, dar ăştia trei sunt valoroşi. Dă-i pe ăştia trei la meciurile din play-off. Vrei să arăţi că eşti prea deştept?

ADVERTISEMENT

Ce vrei să ne arăţi, că ne sfidezi? Dacă vrea Dumnezeu, poate să dea peste cap cu toate aparatele VAR. Păi golul lui CFR Cluj de ieri a fost gol valabil. Tu ai văzut milimetru? Ăla a fost cu cotul, celălalt cu mâna.  Adică ei fac ce le convine lor. Mie-mi convine, dar nu este aşa”, a spus Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „X solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT