Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a pus tunurile pe fundași. „Lui Dawa îi e frică acum că face penalty. Pantea, la fel”

FCSB a pierdut cu 1-2 derby-ul de pe Național Arena contra celor de la Rapid. Papeau a făcut ce a vrut la primul gol și i-a băgat pe fundașii gazdelor în gura patronului.
06.11.2023 | 17:02
Gigi Becali a pus tunurile pe fundasi Lui Dawa ii e frica acum ca face penalty Pantea la fel
Gigi Becali A COMENTAT IN STIL PROPRIU GOLUL lui Papeau FCSB - Rapid 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a continuat seria rezultatelor modeste cu o înfrângere în fața Rapidului. Papeau a deschis scorul în prima repriză după o acțiune individuală de toată frumusețea. Reușita francezului a scos în evidență limitele liniei de fund a celor de la FCSB.

Becali este dezamăgit de fundașii echipei

“Nu pot să zic că au fost nici buni, nici răi. Dawa, faptul că i-a driblat ăla… Dawa dacă a făcut greșeli, acum face invers, de frică, nu mai pune piciorul ca să nu facă 11 metri. Trebuia să pună piciorul să ia mingea, nu să treacă ăla prin 5 inși ca prin brânză.

ADVERTISEMENT

Ngezana a alunecat acolo. Când iei două goluri așa cum am luat noi, ambii fundași centrali sunt vinovați. Toți fundașii, de fapt. Adică și Pantea, pentru că Pantea… ăla trage mintea cu laba ghetei, păi băi, când a tras-o, i-ai luat-o, ce îl tatonezi”, a declarat Gigi Becali.

Dawa și Ngezana au primit 2 goluri în 45 de minute și i-au dat ocazia Rapidului să intre cu 0-2 la pauză. În repriza secundă, Dawa și-a reparat o parte din greșeli și a reușit să reducă din diferență printr-o lovitură de cap. FCSB – Rapid s-a terminat 1-2, iar giuleștenii s-au apropiat de rivali la doar 2 puncte.

ADVERTISEMENT

Dawa, Ngezana și Pantea au fost criticați de către Becali

“Lui Pantea îi e frică să atace, stă și tatonează, atacă mingea. Că dacă tatonezi ăla dă la poartă cum a dat. Fricos Pantea. Eu cred că emoția în loc să îi cuprindă pe ei, ne-a cuprins pe noi. Eu cred că emoția ne-a cuprins pe noi, se întâmplă.

Normal trebuia să îi prindă pe ei că au jucat la noi. Dar uite că ei au sărit peste emoție, iar pe noi ne-a cuprins emoția. Poate prea mare dorința, a venit și galeria. Sunt momente în care nu mai trebuie să faci asta. Dar ei au văzut că galeria e așa de aproape de echipă.

ADVERTISEMENT

Dar uite că nu e bine în anumite momente. Adică prea multă dorință și ai emoii. Eu am trăit asta, eu care nu am nicio emoție și dau interviuri. Când am ajuns în Parlamentul European, a fost dorința mea să dau interviu acolo. A fost singura dată în viața mea când am avut emoții la interviu. Îmi palpita inima”, a completat Gigi Becali.

În urma înfrângerii cu Rapid, FCSB a rămas cu 31 de puncte după primele 15 etape din campionat. Formația condusă de Gigi Becali a înregistrat a 2-a înfrângere a acestui sezon. Primul eșec al roș-albaștrilor a fost în luna august, contra celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali este suparat pe fundasii sai

ADVERTISEMENT