News

Gigi Becali a râs de amenda primită de Radu Banciu: „I-o plătesc eu. E bine că i-a dat, poate îl trezește”

16.04.2020 | 12:22
Gigi Becali a ras de amenda primita de Radu Banciu Io platesc eu E bine ca ia dat poate il trezeste
Gigi Becali, patronul FCSB. FOTO: Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat, în stilul caracteristic, amenda pe care Radu Banciu a primit-o pentru că nu avea declarație pe propria răspundere în momentul părăsirii domiciliului.

„De unde să aibă Radu Banciu bani?”

Realizatorul TV Radu Banciu a fost amendat cu 2.000 de lei de către polițiști după ce a fost oprit în trafic și nu avea în posesie declarație pe propria răspundere pentru părăsirea domiciliului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic situația prin care a trecut Radu Banciu, căruia îi transmite, totuși, că îi va plăti amenda.

Radu Banciu normal că a primit amendă 2.000 de lei, îi dau eu bani s-o plătească, de unde să aibă el 2.000 de lei? El îi ia la mișto pe toți, normal că a luat amendă. Să îi dea, tată, amendă, lui și dacă se uită strâmb îi dă amendă.

ADVERTISEMENT

Într-un fel este bine că a luat amendă, că poate îl mai trezește și pe el puțin, că prea toată lumea era proastă și doar el era deștept”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

Gigi Becali, avertisment pentru Marcel Vela

Gigi Becali laudă acordul dintre Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română pentru distribuirea către ortodocși a Sfintelor Paști și a Luminii Sfinte în acest sfârșit de săptămână, în ciuda poziției luate de președintele Klaus Iohannis, care și-a arătat dezacordul.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Marcel Vela a fost mărtusirire, a dat posibilitatea oamenilor să respecte tradițiile acestea sfinte. După ce că am pierdut toată credința și dragostea, s-a mai luat și jertfa asta, care însemna să mergem până la biserică puțin și să luăm Lumină.

Dacă nici să coborâm până jos la bloc să luăm lumină nu mai putem.. cum să îl mai intereseze pe Hristos de noi? Ei nu văd statistica de la țările ortodoxe? La noi, avem harul Sfântului Botez. Îl rog pe Iohannis, lasă-ne în pace să ne vedem de tradițiile noastre, el nu are aceeași credință cu noi, dar nu este niciun fel de problemă, dar lasă-ne pe noi să ne respectăm credința.

ADVERTISEMENT

Am vrut să-l sun pe Vela, dar avea telefonul închis, el a făcut un mare lucru, dar să nu dea înapoi acum, că pierde totul, nu vreau să-l mai văd în viața mea dacă dă înapoi. Nu știu dacă are legătură Vela cu biserică, dar după cum a vorbit și a acționat mi-am dat seama că are trăiri de creștin, este un om luminos.

Nu spune nimeni că Iohannis nu are intenții bune, dar trebuie să înțeleagă că trebuie să dea înapoi, noi suntem popor ortodox și trebuie să ne respecte sfintele taine. Eu merg la biserică de Înviere, am hârtie de la Parohie”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: