Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a refăcut calculele la titlu după Rapid – FCSB 4-0, dar i-a dat același rezultat: “Suntem ca și campioni”

Chiar dacă FCSB a fost învinsă umilitor de Rapid pe Arena Națională, Gigi Becali îi vede în continuare campioni pe "roș-albaștri".
09.03.2024 | 23:06
Gigi Becali a refacut calculele la titlu dupa Rapid  FCSB 40 dar ia dat acelasi rezultat Suntem ca si campioni
Gigi Becali, reacție după Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 4-0, pe Arena Națională, dar Gigi Becali nu are emoții. Chiar dacă înfrângerea a fost umilitoare pentru liderul din SuperLiga, patronul “roș-albaștrilor” are încredere că jucătorii săi vor ridica marele trofeu.

Gigi Becali a refăcut calculele la titlu după Rapid – FCSB 4-0, dar i-a dat același rezultat: “Suntem ca și campioni”

După duelul umilitor din ultima etapă a sezonului regular, patronul liderului din SuperLiga este de părere că FCSB poate să câștige în continuare titlul. Gigi Becali nu s-a speriat de înfrângerea cu Rapid de pe Arena Națională și îi vede favoriți pe “roș-albaștri” prin prisma avantajului pe care aceștia îl au în clasament.

ADVERTISEMENT

“Suntem foarte favoriți. Suntem ca și campioni, nu doar favoriți. Dacă fac egal s-a terminat. La 4 puncte noi ne permitem să jucăm doar în primele două etape”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

Becali a aruncat cu critici în vedetele lui FCSB

Chiar dacă o vede campioană pe FCSB, Gigi Becali recunoaște jocul slab făcut de elevii lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera pregătește și câteva schimbări în primul 11.

ADVERTISEMENT

“O seară rușinoasă. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu zero. Și Târnovanu la fel. Mă mai gândesc dacă îl bag pe el. Trece mingea pe lângă el. Cred că e rândul lui Vlad.

Florinel Coman a fost zero. Prea cu nasul pe sus. Fiecare a jucat ce a vrut, cum a vrut. Nu s-a jucat combinativ. A intrat Luis Phelipe dribling, dribling și am luat gol. Tavi Popescu primește o minge la centrul terenului și sare mingea din el. 

ADVERTISEMENT

A pierdut toate mingiile, el crede ca aici merge cu floricele. Nu a existat pe teren. Mai bine jucam fără el pe teren, că mai mult ne încurca. O să caut un copil în locul lui, bag pe unul de 16 ani. Asta este. Mergem mai departe, ce să facem?”, a mai spus patronul lui FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Krasniqi, regretul lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0

Ăsta e gol să-l iei pe care l-a dat Krasniqi? Trebuia să-l iau eu pe Krasniqi. Am vorbit la tine la FANATIK. Am vorbit cu cineva din staff că el nu joacă la CFR Cluj, dar uite ce a ajuns.

ADVERTISEMENT

În viața mea nu mai fac asta când vreau să iau un jucător. Mi-au povestit oamenii că nu joacă la CFR, că unde joacă în locul lui Coman la FCSB?

Mai te mai consulți și cu staff-ul. Dar acum nu mai fac asta niciodată. Ți-am spus că e cel mai bun de la CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT