ADVERTISEMENT
Sport

Gigi Becali a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Dennis Man: “Se bătea recordul de transfer”

Autor: Gabriela Gheorghe | 23.09.2020 | 14:47
Gigi Becali a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Dennis Man:
Gigi Becali a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Dennis Man: "Se bătea recordul de transfer". Sursa: sportpictures.ro

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al echipei lui Gigi Becali, l-a lăudat pe Dennis Man (22), jucător ce traversează o perioadă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul bucureștenilor a marcat de 7 ori în ultimele trei jocuri și a fost esențial pentru cei de la FCSB.  Mihai Stoica a spus că Man putea să plece de la echipa din București pentru o sumă record de transfer a campionatului României.

MM a zis că patronul FCSB-ului a spus ”nu” ofertelor pe care le-a avut pentru fotbalist ceea ce i-a prins bine jucătorului din Arad.

ADVERTISEMENT

”Se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România”

„Dennis s-a maturizat mult. Nu a plecat deşi au fost oferte şi au fost oferte concrete, se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România, dar Gigi a considerat că nu este momentul să plece.

 Cred că şi pentru Denis, la noi deja s-a verificat, este un câştig pentru că va pleca, atunci când va pleca, mai bine pregătit. Şi fizic, şi mental. Îi stătea foarte bine ieri cu banderola, cel puţin aşa am văzut eu”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul FCSB-ului a fost dorit de formații importante în ultimele sezoane. Dennis Man a crescut destul de mult în ultimii ani și a ajuns un jucător de bază al FCSB-ului, iar acest lucru a făcut să fie în vizorul unor echipe ca Norwich City, Feyenoord sau ȚSKA Moscova.

Cât a cerut Gigi Becali pentru Man?

Echipa din Rusia a dorit să dea 12 milioane de euro pentru Man și Coman, olandezii au vrut să ofere cel mult 7 milioane de euro pentru Dennis, iar englezii dădeau maxim 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Toate aceste sume nu au fost pe placul patronului FCSB-ului care a vrut să-l cedeze pe Dennis Man în schimbul a 15 milioane de euro. 9,7 milioane de euro s-au plătit pentru cel mai scump fotbalist care a plecat din campionatul României. Nicolae Stanciu a ajuns de la FCSB la Anderlecht.

40 de de reușite și 25 de pase de gol a bifat Dennis Man la echipa lui Gigi Becali, în 132 de partide. Totodată, Mihai Stoica a scăpat de coronavirus. El a stat în izolare la domiciliu și spune că s-a vindecat de covid-19. ”BACK! DOAR în mașină fără mască”, a fost mesajul managerului sportiv.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 1,30 este cota pentru “2-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1