Sport

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB: „Avem înlocuitori! Cred că se face!”

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma în Ungaria, la Videoton, explicând că există înlocuitori pentru mijlocașul francez.
01.12.2022 | 22:22
Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB Avem inlocuitori Cred ca se face
Gigi Becali a definitivat transferul lui Malcom Edjouma. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus ce jucători îl pot înlocui la mijlocul terenului pe Malcom Edjouma, despre care a spus că nu mai era titularul postului.

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma

Gigi Becali a vorbit despre plecarea Malcom Edjouma de la FCSB, mijlocașul francez fiind chiar cel care a marcat golul victoriei în duelul cu FC Botoșani, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” nu își face griji în privința găsirii înlocuitorilor pentru mijlocașul francez, anunțând și fotbaliștii care îl pot face uitat pe acesta:

„Cei de la Videoton se așteptau ca Edjouma să joace titular, dar eu le-am spus că nu fac talcioc la echipă. Suntem pe cinci, e loc de play-off, e loc bun. Deja gata, nu mai mi-e teamă de play-off!”.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Malcom Edjouma

„Cred că se face transferul!”

Gigi Becali a continuat și a anunțat suma pe care maghiarii vor să o plătească pentru Edjouma: „Stai să vedem dacă pleacă Edjouma. E un milion de euro, eu le-am cerut mai mult, nu pot să spun.

Ei spun că 90% se face, dar 10% e ăla care are ultimul cuvânt de spus. Dar cred că se face!”.

„Avem înlocuitori pentru Edjouma, mai vine și Nikolov, Tavi Popescu își revine, mai e și Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

N-am avut probleme în apărare în prima repriză când a fost Oaidă acolo. Edjouma înscrie goluri, dar trebuie mai multă agresivitate acolo la mijlocul terenului”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Malcom Edjouma a ajuns iarna trecută la FCSB de la FC Botoșani în schimbul sumei de 330.000 de euro, iar de atunci mijlocașul francez a avut o ascensiune vizibilă.

ADVERTISEMENT

Edjouma are 36 de meciuri jucate în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 3 pase decisive.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Mioveni. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT