Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a vorbit despre titlu înainte de derby-ul din Bănie. „Asta vreau să văd la Craiova”

Gigi Becali își dorește să subordoneze Universitatea Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru a fi sigur că nu scapă din nou titlul din SuperLiga.
28.01.2024 | 09:32
Gigi Becali a vorbit despre titlu inainte de derbyul din Banie Asta vreau sa vad la Craiova
Gigi Becali a vorbit despre titlu înainte de derby-ul din Bănie. „Asta vreau să văd la Craiova”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își dorește nu doar cele trei puncte din derby-ul cu Universitatea Craiova, ci și confirmarea că FCSB are o echipă valoroasă. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a declarat la FANATIK SUPERLIGA că un astfel de meci le poate arăta adevăratul nivel al elevilor lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, despre titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Asta vreau să văd”

Gigi Becali este încântat de evoluția „roș-albaștrilor” din succesul categoric cu UTA Arad, scor 4-0. Patronul celor de la FCSB este de părere că sunt șanse mici să mai piardă titlul din SuperLiga în sezonul 2023-2024 având în vedere diferența mare de puncte față de urmăritoare.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB își dorește să subordoneze Universitatea Craiova chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”, dacă elevii lui Elias Charalambous au cu adevărată valoare. De altfel, acesta consideră derby-ul din Bănie și un test pentru „roș-albaștrii”.

„Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește cum nu depășesc nici celelalte echipe. Dacă vrei la Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare, până atunci mai vedem.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt 7 puncte la înjumătățire de Craiova, nu mai ai cum. Vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri.

Mihai Rotaru nu se dă la o parte: „Trebuie să murim pe teren la acest meci”

Mihai Rotaru a avut un mesaj războinic înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, iar finanțatorul oltenilor nu concepe un eșec. Acesta a oferit și detalii despre accidentarea lui Andrei Ivan cu Farul Constanța la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Din contră. Mister mi-a transmis mie asta. Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB. Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România.

De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt.  El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta.

ADVERTISEMENT

O contuzie foarte puternică pe un fascicul de mușchi. Îl va ține departe 2-3 zile. Nu cred că mai mult. Din punct de vedere medical eu nu cred că vor fi probleme. Am discutat cu doctorul Stamatescu după meci și asta mi-a transmis. Foarte dureros din ce am înțeles”, a declarat Mihai Rotaru.

Ce vrea sa vada Gigi Becali la FCSB in derby-ul cu U Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: