Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, primele declarații după FCSB – UTA 4-0. Cine l-a încântat și va fi noul titular. Ce zice de Nana: „Rachetă!”

Gigi Becali este extrem de încântat după FCSB - UTA 4-0. Patronul liderului a comentat prestațiile noilor achiziții și a promis noi schimbări în primul „11”.
23.01.2024 | 11:36
Gigi Becali primele declaratii dupa FCSB  UTA 40 Cine la incantat si va fi noul titular Ce zice de Nana Racheta
Gigi Becali, primele declarații după FCSB – UTA 4-0. Cine l-a încântat și va fi noul titular. Ce zice de Nana: „Rachetă!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut show total în primul meci oficial din 2024. Gigi Becali a fost extrem de încântat de prestația echipei sale, care a învins-o pe UTA cu scorul de 4-0.

Gigi Becali, în delir după FCSB – UTA 4-0: „Încă nu e terminată treaba”

FCSB a luat din nou avans în fruntea SuperLigii. În urma succesului cu „textiliștii”, liderul a acumulat 47 de puncte, cu 11 mai multe decât CFR Cluj și Rapid. Pe roș-albaștrii îi așteaptă acum derby-ul cu Universitatea Craiova, formație aflată la 13 puncte în spate.

ADVERTISEMENT

„Încă nu e terminată treaba la echipă. Campionatul? La revedere! Eu vreau Liga Campionilor! Acum lucrez să vedem. Când l-am băgat pe Baba Alhassan am văzut că are foarte mare liniște. Nu se precipită, ghidonează bine mingea, are forță. Asta o să fie prima problemă. Cine joacă?

Problema e dacă joacă Baba Alhassan sau Șutu sau Lixandru. Să vedem cine joacă. Să vedem, pentru că și ăia sunt extraordinari. Și mai avem o problemă. Cine joacă în dreapta? Că vine ăla (n.r. – Nana Antwi) și ăla e rachetă. Ăla trebuie să joace că e rachetă.

ADVERTISEMENT

Luați în calcul că cea mai puternică aripă, la noi aripa era puțin bandajată că Florinel Coman. Dacă era și Coman, vă dați seama ce se întâmpla. Când e și Coman, echipa are 20% în plus.

(n.r. – Baba Alhassan v-a încântat?) Da, da. Mi-a plăcut foarte mult. Foarte calm, viziune, tehnică. N-a pierdut nicio minge, nu se precipită. Stăpânitor la minte. Acum o să fie o problemă că și Lixandru a jucat extraordinar”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede exclusiv pe FANATIK.ro, în fiecare zi de luni, marți și vineri. 

ADVERTISEMENT

Ce jucători nu vor mai lipsi din primul „11” la FCSB

Baba Alhassan nu e singurul transfer care l-a impresionat pe Gigi Becali. Latinfundiarul din Pipera a avut cuvinte de laudă și despre Luis Phelipe, care nu va mai lipsi din primul „11”.

„Deci Coman, Phelipe şi Băluţă sunt jucătorii care nu mai pot lipsi din echipă. Nu mai pot fi schimbaţi niciodată. Luis Phelipe e jucător adevărat, se joacă cu mingea, nu o pierde.

ADVERTISEMENT

Phelipe va juca în centru şi el se va duce stânga-dreapta, unde vrea el. Apoi o să schimbe. El va fi atacant. Asta e părerea mea. Mie aşa îmi place de el, să fie în centrul atacului”, a adăugat Becali.

Gigi Becali, primele declarații după FCSB – UTA 4-0. Cine l-a încântat și va fi noul titular. Ce zice de Nana: „Rachetă!”

ADVERTISEMENT
Tags: