Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferuri: “Trebuie să dai 2-3 milioane de euro pe ei!”

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu transferurile la FCSB, iar patronul „roș-albaștrilor” spune că nu își mai dorește alți jucători în această iarnă.
09.02.2024 | 12:15
Gigi Becali anunt de ultima ora despre transferuri Trebuie sa dai 23 milioane de euro pe ei
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferuri: “Trebuie să dai 2-3 milioane de euro pe ei!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” i-au transferat pe Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi în iarnă, iar Gigi Becali este gata să închidă perioada de mercato. Patronul celor de la FCSB anunță că nu se gândește la alte mutări, chiar și dacă l-a cedat pe Andrea Compagno în China, așa cum FANATIK a anunțat.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferuri: “Trebuie să dai 2-3 milioane de euro pe ei!”

Andrea Compagno a semnat cu Tianjin Jinmen Tiger în China, iar FCSB urmează să încaseze 150.000 de euro în schimbul italianului. „Roș-albaștrii” au rămas doar cu Alex Băluță și David Miculescu ca soluții pentru postul de atacant, însă Gigi Becali nu se gândește și la alte transferuri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB este întârită pe toate posturile și nu mai sunt nevoie de transferuri. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că nu este dispus să ofere 3 milioane de euro pentru stoperi care să îi înlocuiască în primul 11 pe Dawa sau Ngezana.

„Nu mă interează, ce să fac cu ei. Nu am în locul cui să îi bagi la mijloc sunt Șut, Baba, Olaru, Lixandru. Cine să joace, cine poate să îi înlocuiască, nici nu văd jucători în Europa care să fie mai buni ca ăștia. Fundași centrali nu pot eu să iau fundași care să îi înlocuiască pe Dawa și Ngezana ar trebui să dai 2, 3 milioane și nu sunt dispus să dau.

ADVERTISEMENT

Fundaș dreapta o să îl vedeți rachetă, fundaș stânga cel mai bun din România, Radunovic. În atac Coman, Băluță, Miculescu, Tavi Popescu, trebuie să își revină Luis Phelipe. Nu am ce să iau peste ai mei, nu am ce la ora asta”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO.

Titular surpriză la FCSB cu Sepsi! Anunțul lui Gigi Becali

Luis Phelipe nu traversează o formă excelentă la FCSB, iar brazilianul își pierde locul în primul „11” cu Sepsi OSK. Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Elias Charalambous a decis să titularizeze pe altcineva în locul său.

ADVERTISEMENT

Acesta este David Miculescu, care a început să marcheze din ce în ce mai des în 2024. Gigi Becali a mărturisit că jucătorul de la FCSB este pe val la antrenamente și înscrie gol după gol la baza din Berceni.

„Eu am zis să își aleagă ei. Și el, Elias, a zis că din punctul lui de vedere, la ora asta, cel mai bun jucător, la antrenamente. La antrenamente, cel mai bun e Miculescu. Bine mă, joacă cu Miculescu și joacă cu Miculescu. Acum să vedem dacă e și la meciuri ca la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Cică la antrenamente dă goluri unul după altul. Lumea spune că de regulă ce joacă un jucător la antrenamente joacă și la meci. Sunt rare cazurile în care un jucător e doar de antrenamente nu și de meci. Să sperăm că ăsta e jucător de meci”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali pune stop transferurilor la FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: