Fotbal intern

Gigi Becali, anunț de ultimă oră. Taie salariile jucătorilor de la FCSB: „Gata, la jumătate!”

24.03.2020 | 12:20
Gigi Becali anunt de ultima ora Taie salariile jucatorilor de la FCSB Gata la jumatate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să propună Federației ca salariile tuturor fotbaliștilor să fie reduse cu 50% în perioada în care este decretată stare de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali, propunere către FRF

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul în România și, în același timp, a sistat încasările cluburilor.

ADVERTISEMENT

Pentru reducerea costurilor și evitarea unor problemele financiare, Gigi Becali a declarat că va propune FRF o măsură radicală: înjumătățirea salariilor fotbaliștilor și posibilitatea de a rezilia unilateral contractele a trei jucători.

Patronul FCSB susține că se gândește să renunțe la fotbal dacă Federația nu va aproba propunerea sa.

ADVERTISEMENT

La ora asta fotbalul, la revedere cu el! Federația ar trebui să hotărască ca 50% din salariile jucătorilor să fie tăiate și să poți să desfaci unilateral contractele la trei jucători, dar să deschidă perioada de transferuri, ca să poată pleca jucătorii în altă parte.

Am vorbit cu Mihai Stoichiță să îi transmită lui Răzvan Burleanu propunerile.

Vrem un fotbal mort sau unul mai sărac? Dacă nu se iau aceste măsuri, eu nu mai dau bani! Închid dacă nu se iau măsurile astea. Lui Man, Coman, Moruțan, Vînă, le-am dat oricum banii înainte, să își ia case.

ADVERTISEMENT

Dacă Italia, Anglia, Germania, Franța nu rezolvă problema asta cu virusul, că nu știm când se poate rezolva, la revedere fotbal! Dacă nu se joacă în țările puternice ce să faci? Să joci în România fotbal? în Belarus?”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

Un nou gest umanitar

Gigi Becali a recunoscut că va dona în următoarea perioada măști pentru Spitalele din Craiova și Caracal, aflate în imposibilitatea de a face față cazurilor tot mai numeroase de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mă sună cei de la spitale să duc măști, mă voi duce la Craiova și Caracal, Guvernul ce face? nu e posibil așa ceva, să nu aibă spitalele măști.

Am o echipă de oameni care se ocupă de asta, duc mâncare la bătrânii care nu pot ieși din casă”, susține Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: