Sport

Pas greșit pentru “roș-albaștri” în lupta la titlu: U Cluj – FCSB 0-0. Cum arată clasamentul SuperLigii

FCSB a făcut egal în deplasare la U Cluj, scor 0-0. "Roș-albaștrii" au fost la un pas de a pierde meciul, dar Târnovanu a reușit să apere lovitura de la 11 metri a lui Dan Nistor.
19.02.2024 | 21:41
Pas gresit pentru rosalbastri in lupta la titlu U Cluj  FCSB 00 Cum arata clasamentul SuperLigii
FCSB n-are nicio victorie în precedentele 3 "directe" cu U Cluj. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-02-2024
18:32

Clasamentul SuperLigii la finalul etapei 26

Clasamentul SuperLigii după etapa 26. Sursa Foto: Flashscore
Clasamentul SuperLigii după etapa 26. Sursa Foto: Flashscore
19-02-2024
17:01

U Cluj - FCSB 0-0

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 46: Nana Antwi debutează pentru FCSB.

Min. 16: Dan Nistor ratează șansa de a deschide scorul de la 11 metri, dar Târnovanu face o dublă paradă la penalty.

Min. 11: Coman are prima mare ocazie a meciului, dar Gorcea intervine foarte bine.

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start: 

U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Da Silva, Roger – M. Rus, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Popa. Rezerve: Iliev, Chinteș, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljhic, F. Ilie, Oancea. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele. Antrenor: Elias Charalambous.

În echipa roș-albaștrilor au loc două surprize. Cu Dawa absent, Elias Charalambous a decis să îl folosească ca fundaș central pe Ovidiu Popescu, la bază fiind mijlocaș central. Iar pe linia de atac, tehnicianul lui FCSB a ales să îl folosească pe Darius Olaru.

Meciul U Cluj – FCSB are loc luni, 19 februarie, cu începere de la ora 20.30, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga. Nu este deloc o partidă facilă pentru liderul FCSB deoarece U Cluj este o aspirantă la loc de play-off și joacă un fotbal destul de bun, având foarte mulți jucători experimentați în lot.

Unde se joacă meciul U Cluj – FCSB

Întâlnirea U Cluj – FCSB se dispută luni, 19 februarie, de la ora 20:30, pe cel mai mare stadion din orașul de pe Someș, Cluj Arena, fieful meciurilor de acasă ale „Șepcilor roșii”. Este genul de meci la care oficialii clubului speră într-o prezență masivă în tribune și ca urmare a numelui echipei adverse.

ADVERTISEMENT

În jur de minimum zece mii de spectatori ar fi o cifră considerată mulțumitoare de către conducerea Universității, mai ales că echipa locală, cu șanse de play-off, are mare nevoie de aportul suporterilor. Vor fi prezenți și suporteri veniți de la București la care se vor adăuga și din rândul susținătorilor din Cluj și localitățile limitrofe ai FCSB.

Cine transmite la TV partida U Cluj – FCSB

Partida U Cluj – FCSB se joacă luni, 19 februarie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena din orașul de pe Someș, în etapa a 26-a din SuperLiga și o veți putea urmări pe micile ecrane pe canaleleDigi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, luni, 19 februarie, va fi o vreme capricioasă, în sensul în care vor alterna perioadele de cer senin ,cu cele înnorate. Din fericire, nu se pune și problema căderii de precipitații, care să pună probleme unei suprafețe de joc care a cam început să pună probleme în ultimele luni. Maxima zilei va fi de numai 7 grade iar ora partidei vor mai fi doar în jur de 2 grade. Arbitrul partidei este Ovidiu Hațegan din Arad.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – FCSB

Ioan Ovidiu Sabău are un singur absent pentru acest meci, fundașul Vătăjelu. La U Cluj au fost multe tensiuni în ultima vreme, Sabău însuși a recunoscut faptul că tocmai doi dintre jucătorii exponențiali din lot, Alex Chipciu și Dan Nistor au fost la un pas să se ia la bătaie în vestiar, la pauza meciului de la Craiova, cu Universitatea, la scorul de 2-0 pentru gazde. La final a fost însă 2-2.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt probleme mari pentru acest meci. Din motive personale fundașul central Dawa a fost învoit și va reveni abia marți în țară, de la Paris. Alexandru Pantea va lipsi multă vreme, urmând a fi operat la genunchi. Cel mai în formă atacant, Alex Băluță și alt fundaș central, Haruț, sunt bolnavi. Lixandru va fi trecut fundaș central lângă Ngezana iar pe bancă apar patru jucători de la echipa de tineret.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – FCSB

Urmare a problemelor fdin lotul FCSB cota la victorie pentru lider a urcat mult, la 2,20, după ce plecase inițial de la 1,90. Prin urmare și cota pentru o surpriză produsă de ardeleni a scăzut de la 4,50 la 3,70. Șansă dublă X2 are cotă de 1,30 iar șansă dublă 1X cotă de 1,45. Gol marcat FCSB valorează 1,25, golul gazdelor ceva mai mult, 1,35.

ADVERTISEMENT

Clujenii nu stau prea bine la meciurile jucate acasă, unde au pierdut de șase ori. FCSB e cea mai bună echipă în deplasare, reușind opt victorii și trei egaluri și un singur eșec, la Arad. În tur, la București clujenii au jucat foarte bine și au reușit să scoată un meritoriu 2-2. Ei au revenit  în 2022 în prima divizie și au produs o mare surpriză, câștigând acasâ cu FCSB cu 2-1. Ultimul succes bucureștean în fața alb-negrilor la aceștia acasă este un 3-0 din 2015.

 

ADVERTISEMENT