Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunță că Omrani și-a găsit “echipă” după despărțirea de FCSB: “Aici în București”

Gigi Becali a anunțat că Billel Omrani, fostul atacant al FCSB-ului, și-a găsit „echipă” în București, după despărțirea de vicecampioana României.
06.09.2023 | 19:34
Gigi Becali anunta ca Omrani sia gasit echipa dupa despartirea de FCSB Aici in Bucuresti
Billel Omrani și-a găsit „echipă” după despărțirea de FCSB. Anunțul lui Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Billel Omrani este liber de contract după despărțirea de FCSB. Atacantul care a ajuns în lotul vicecampioanei în toamna anului trecut, a fost pe lista neagră a lui Gigi Becali, după ce echipa lui Charalambous a ratat câștigarea titlului în sezonul precedent. Patronul roș-albaștrilor l-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA pe vârful algerian.

Gigi Becali anunță că Omrani și-a găsit “echipă” după despărțirea de FCSB: “Aici în București”

În perioada petrecută la FCSB, Billel Omrani a reușit să înscrie două goluri și să ofere două pase decisive în 22 de partide. Fostul fotbalist al lui CFR Cluj a ieșit în evidență în sens negativ. Nu de puține ori, fotbalistul a fost surprins în club, deși era accidentat.

ADVERTISEMENT

Pornind de la precedentele ieșiri ale fotbalistului, Gigi Becali l-a ironizat pe Billel Omrani, care nu și-a găsit echipă la patru luni de la despărțirea de FCSB. Jucătorul a fost dorit insistent de Becali, însă atacantul nu a reușit să se impună.

„Pe Omrani l-am testat, afară! E prin București, are echipă prin București, prin cluburi. Ce să faci? Asta e treaba. Nu ai ce să faci. Îi iau și îi verific”, a fost remarca lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a creat tensiuni în vestiarul FCSB

Gigi Becali nu i-a prelungit contractul lui Billel Omrani care a expirat la finalul lunii iunie. De cinci ori campion al României cu CFR Cluj, atacantul a fost unul dintre jucătorii problematici din vestiarul FCSB-ului.

Billel Omrani a fentat mai multe ședințe de pregătire de la FCSB, după ce s-a dat lovit. Mai mult decât atât, fotbalistul de 30 de ani a suferit o ruptură musculară înaintea meciului cu UTA Arad, scor 1-3 în luna martie, însă a fost surprins de două ori într-un club din București, deși se afla în recuperare.

ADVERTISEMENT

„Sunt ceva tensiuni în lot. Omrani n-a intrat deloc bine în locul lui Compagno și în mod normal nu trebuia să intre. A cam driblat antrenamentele.

Sunt zile în care nu a mai ajuns la antrenamente! Nu mai intra pe teren, acuzând accidentări! Aproape sigur nu va mai continua cu FCSB. Deja e privit cu ochi strâmbi de unii colegi!”, dezvăluia jurnalistul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, după Rapid – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Omrani și-a găsit „echipă”. Anunțul lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT