Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB. Doi jucători creează tensiuni: unul a întârziat la antrenamente, celălalt se dă mai mult lovit!

Jurnalistul Cristi Coste a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a făcut dezvăluiri importante din vestiarul FCSB. Ce se întâmplă după eșecul cu Rapid, scor 0-1.
25.04.2023 | 12:34
Exclusiv Dezvaluiri tari din vestiarul FCSB Doi jucatori creeaza tensiuni unul a intarziat la antrenamente celalalt se da mai mult lovit
Unitatea de grup de la FCSB a fost stricată de comportamentul a doi dintre jucători. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut în Giulești, scor 0-1, iar atmosfera la echipă nu mai este la fel de bună. Există o frustrare în rândul jucătorilor la capătul unei partide în care au avut numeroase ocazii de a marca, ratate cu seninătate. În plus, atmosfera este inflamată și de comportamentul mai puțin profesionist a doi dintre jucători. Situația este grea și după vestea retragerii lui Gigi Becali din fotbal, anunțată în exclusivitate de FANATIK, luni dimineață, și confirmată de patronul FCSB într-o conferință de presă la Palat.

Jurnalistul Cristi Coste, dezvăluiri tari din vestiarul FCSB. Malcom Edjouma și Billel Omrani sunt jucătorii care au creat probleme și tensiuni

Jurnalistul Cristi Coste a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a făcut dezvăluiri tari din interiorul vestiarului FCSB. Malcom Edjouma și Billel Omrani sunt jucătorii care creează probleme și tensiune în ultimul timp. Primul a întârziat în mai multe rânduri la antrenamente, în vreme ce al doilea a driblat unele ședințe de pregătire, dându-se fracvent lovit!

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„E frustrare la echipă pentru că FCSB a jucat bine spre foarte bine cu Rapid. Nu e simplu să ai 7-8 ocazii pe Giulești. Sunt ceva tensiuni în lot. Omrani n-a intrat deloc bine în locul lui Compagno și în mod normal nu trebuia să intre. A cam driblat antrenamentele. Sunt zile în care nu a mai ajuns la antrenamente! Nu mai intra pe teren, acuzând accidentări! Aproape sigur nu va mai continua cu FCSB.

Deja e privit cu ochi strâmbi de unii colegi. Nu doar Omrani provoacă probleme în vestiar. Și Edjouma e în situația asta. Cei din staff au pus totul pe seama Ramadanului, însă el a întârziat de mai multe ori la antrenamente în această perioadă. Venea uneori în minutul 10-15, dar ceea ce deranjează este că întreabă mereu dacă i-a venit o ofertă și când pleacă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste, despre situația lui Edjouma: „A rămas cu o frustrare de la oferta nematerializată de la Ferencvaros, dar și pentru că joacă puțin”

Mi se pare că Edjouma nu dă totul în momentul ăsta și nu e bine nici din punct de vedere fizic. Din punctul de vedere al lui Gigi Becali, Edjouma trebuie să joace câteva minute indiferent cât se antrenează pentru a putea fi vândut. Iar în cazul lui Omrani, Gigi vrea să joace dacă tot îl plătește cu 20.000 de euro pe lună, plus că nici nu are altă variantă la Compagno.

Malcom a rămas probabil cu o frustrare de la oferta nematerializată de la Ferencvaros, dar și pentru că joacă puțin. E exact sindromul Cordea, să-i spun așa. Andrei parcă nu mai poate pasa, îi este frică să joace! Asta am văzut și cu Rapid. Pare afectat psihic. Cordea de acum 6 luni nu rata niciodată ocaziile acelea pe Giulești! El a rămas cu gândul la oferta de la Augsburg”, au fost dezvăluirile jurnalistului Cristi Coste despre situația de la FCSB într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Eșecul suferit în Giulești, 0-1 cu Rapid, diminuează foarte mult șansele FCSB la titlu în acest sezon de SuperLiga. FCSB a ratat șansa de a urca pe locul 2, peste CFR Cluj, și rămâne la 5 puncte în spatele liderului Farul. În condițiile în care “marinarii” ar fi avantajați la egalitate de puncte, prin prisma punctajului din sezonul regular.

FCSB joacă în etapa a 6-a din SuperLiga pe terenul Universității Craiova. Orice rezultat în afara victoriei poate însemna ieșirea din cursa la titlu

În plus, pentru FCSB urmează un nou meci foarte complicat în SuperLiga. Formația lui Elias Charalambous merge la Craiova pentru a înfrunta Universitatea. Un nou pas greșit ar putea însemna ieșirea definitivă din lupta la titlu. Farul și CFR Cluj joacă și ele în deplasare. Prima pe terenul lui Sepsi, iar campioana în Giulești cu Rapidul.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT