News

Gigi Becali aplaudă deciziile luate de Ludovic Orban: “Cele mai bune măsuri le-a luat România” + patronul FCSB vine cu o teorie a conspiraţiei: “Au băgat COVID la morgă”

27.04.2020 | 12:03
Gigi Becali aplauda deciziile luate de Ludovic Orban Cele mai bune masuri lea luat Romania  patronul FCSB vine cu o teorie a conspiratiei Au bagat COVID la morga
ADVERTISEMENT

Gigi Becali aplaudă deciziile luate de Ludovic Orban în privința pandemiei de coronavirus și crede că România a luat cele mai bune măsuri din toate țările europene.

Gigi Becali aplaudă deciziile luate de Ludovic Orban

Gigi Becali a vorbit despre deciziile pe care le-a luat Ludovic Orban în privința pandemiei de coronavirus și crede că România a luat cele mai bune hotărâri din toate statele europene.

ADVERTISEMENT

„E adevărat că e pandemie, la noi e un fel de joacă pandemia, la noi au murit vreo 300 de oameni care nu au avut doar coronavirus, au avut și alte boli.

Eu apreciez măsurile pe care le-a luat Guvernul, toate s-au făcut bine, dar nu ai motive pentru care să nu se reia fotbalul. Sunt la biserică și văd că sunt vreo 30 de oameni care lucrează la schele, vreo cinci unul lângă altul”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Guvernul a lăsat economia relaxată, părerea mea e că cele mai bune măsuri le-a luat România, mai puțin momentul cu sparanghelul, când au trimis sclavi pe plantație în Germania, aia nu a fost o măsură normală.

Chiar dacă nu sunt un simpatizant al Guvernului, măsurile luate de ei au fost cele mai bune”,  a mai spus patronul FCSB-ului la TV ProX.

ADVERTISEMENT

„Au băgat coronavirus la morgă. Doar 200 de oameni au murit de coronavirus.  Când mor oamenii se spune «Hai, mă, bagă și COVID acolo! Ai COVID și gata, la revedere!». Ai înțeles?  Știm pentru că știm. Ne mai zice și nouă lume”, consideră Gigi Becali.

Gigi Becali nu crede că România va suspenda campionatul ca în Olanda

Gigi Becali a vorbit despre reluarea campionatului în România și nu crede că Liga 1 va avea soarta Eredivisie, campionatul din Olanda, care a fost suspendat: Statele și popoarele lumii nu vor sta de fotbal.

ADVERTISEMENT

UEFA și FIFA se vor ocupa, dar statele vor spune că nu o să-i intereseze. Fotbalul e cam pe ultimul loc acum, sunt alte probleme care sunt mai grele”.

„Nu cred că o să se întâmple ca în Olanda. În Suedia au murit 5.000, la noi 500”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT