Sport

Oferta de 400.000 de euro pentru Compagno vine din Antalya! Adrian Mutu confirmă: „M-au întrebat astăzi”. Update exclusiv

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 400.000 de euro pentru Andrea Compagno. FANATIK a aflat că echipa este Neftci Baku, antrenată de Adi Mutu până în decembrie 2023.
15.01.2024 | 20:25
Oferta de 400000 de euro pentru Compagno vine din Antalya Adrian Mutu confirma Mau intrebat astazi Update exclusiv
Oferta de 400.000 de euro pentru Compagno vine din Antalya! Este fosta echipă a lui Mutu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
15-01-2024
18:27

Adrian Mutu confirmă dezvăluirile Fanatik: „Cei de la Neftci Baku m-au întrebat de Compagno”

Andrea Compagno este aproape de plecarea de la FCSB. Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă de 400.000 de euro în schimbul atacantului italian, iar FANATIK a aflat că propunerea a venit din partea celor de la Neftci Baku, fosta echipă a lui Adrian Mutu.

Azerii au cerut informații despre atacantul italian de la Adrian Mutu, demis de Neftci Baku la finalul anului trecut. Antrenorul român i-a sfătuit pe azeri să-l transfere pe Compagno. 

„Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter.

Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca”, a declarat Adrian Mutu, la TV Digi Sport

Becali a precizat că este dispus să-l cedeze pe Andrea Compagno pe care l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro în vara anului 2022 de la FC U Craiova. Neftci Baku a fost cazată în acelaşi resort ca şi delegaţia celor de la FCSB, la Gloria Sports Hotel din Belek. În actualul sezon, Andrea Compagno a adunat 22 de partide, reușind să marcheze doar 4 goluri. 

Andrea Compagno este la un pas să plece de la FCSB în această iarnă. Atacantul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, patronul sperând că poate să îşi recupereze o parte din investiţia de 1,5 milioane de euro.

Oferta de 400.000 de euro pentru Compagno vine din Antalya! Italianul, dorit de Neftci Baku

Într-o conferinţă organizată ad-hoc la Palat, Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă pentru atacantul italian şi este tentat să o accepte: “Pentru Compagno am primit ieri o ofertă de 400.000 de euro şi cred că îl dau”, a spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că echipa care oferă 400.000 de euro pentru Andrea Compagno este Neftci Baku, antrenată până în luna decembrie a anului trecut de Adrian Mutu. Azerii sunt şi ei în Antalya, într-un stagiu de pregătire.

Neftci Baku a fost cazată în acelaşi hotel din Antalya cu FCSB!

Ba mai mult, Neftci Baku a fost cazată în acelaşi resort ca şi delegaţia celor de la FCSB, la Gloria Sports Hotel din Belek. Astfel, dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, Compagno va trece la echipa care a stat în acelaşi hotel cu roş-albaştrii

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat şi cu un an în urmă, atunci când FCSB a transferat de la Rakow, echipă cu care a împărţit hotelul din Antalya şi de la care l-a luat pe Deian Sorescu, cel care a rămas la roş-albaştrii până în vară.

După un prim sezon excelent la FCSB, Andrea Compagno a avut evoluţii mai puţin convingătoare. Italianul a marcat doar patru goluri în actuala stagiune, în 22 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să joace cu Băluţă vârf împins

Gigi Becali a creionat deja echipa FCSB-ului fără Andrea Compagno în primul “11”. Paqtronul a declarat că vârf împins va fi folosit Alexandru Băluţă, iar în dreapta va evolua Luis Phelipe, noua achiziţie:

“Ori cu Phelipe, ori cu Tavi Popescu. Dar cu Phelipe e greu să mai joace Tavi. Aşa cred. Coman a făcut antrenamentele ca şi vârf. Dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, nu mai are rost.

ADVERTISEMENT

O să joace în stânga şi Băluţă vârf. Mereu am vrut asta”, a declarat Gigi Becali, cel care a făcut şi echipa pentru meciul din prima etapă a anului, cu UTA Arad.

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022, fiind transferat de la FC U Craiova pentru 1,5 milioane de euro. Italianul are contract până în vară, clubul având o opţiune de prelungire pe încă două sezoane.

  • 27 de ani are Andrea Compagno
  • 2.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Compagno
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 0,5” la meciul FCSB - UTA Arad