Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, avertisment pentru Târnovanu după gafa din FCSB – Dinamo. Cât mai stă în poartă

Gigi Becali l-a avertizat pe Ștefan Târnovanu după FCSB - Dinamo 2-1. Portarul vicecampioanei a greșit la golul de onoare al „câinilor”.
23.07.2023 | 14:22
Gigi Becali avertisment pentru Tarnovanu dupa gafa din FCSB  Dinamo Cat mai sta in poarta
Stefan Tarnovanu reactioneaza dupa un gol incasat in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FCSB, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminica 21 mai 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce FCSB a învins-o cu 2-1 pe Dinamo în derby-ul etapei a doua. Patronul roș-albaștrilor i-a transmis un avertisment lui Târnovanu, care a greșit la golul oaspeților.

Ștefan Târnovanu a intrat în gura lui Gigi Becali: „Dacă greșește, la revedere!”

FCSB a părut că nu îi dă nicio șansă lui Dinamo în derby-ul etapei a doua din SuperLiga. Totuși, Gigi Becali a avut și un motiv de nemulțumire. Latifundiarul din Pipera s-a arătat deranjat de golul pe care l-a încasat Ștefan Târnovanu în minutul 83.

ADVERTISEMENT

„El trebuie să înțeleagă că trebuie să fii ca portar, chiar daca e 5-0, să fie concentrat la maxim până la final. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun. Și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el.Dar după dacă Doamne ferește grește, la revedere, schimbat!

ADVERTISEMENT

Eu trebuie să îl atenționez. În cine am baza eu acum? În Târnovanu. Eu trebuie să îi dau o pălmicică. Și dacă mai greșește, pălmicica aia e stai pe banca un meci”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Patronul FCSB s-a luat și de Andrei Vlad: „Să fii sănătos”

Nici portarul de rezervă al roș-albaștrilor n-a scăpat de critici. Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Andrei Vlad, cel care s-a arătat de nemulțumit de faptuș că nu mai apară de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit și cu Vlad, tot așa. Că vreau și eu să apăr, că nu știu ce, să mă dați împrumut. Bine mă, eu te dau împrumut, să fii sănătos. Eu trebuie să dau salarii, nu șanse.

Echipele au doar câte un portar, nu au nevoie de rezervă. Că nu știu ce, că vrea să-i dau eu șanse, eu nu dau șanse, eu trebuie să dau salarii, datoria mea e să dau salarii, să respect un contract. Șanse nu dau, nu sunt eu Dumnezeu să dau șanse. Nicio șansă, nimic! La fotbal nu-i pe șanse, nu-i pe milă. E pe respect și pe respectarea contractului”, a adăugat Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță și poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 în direct și exclusivitate doar pe pagina FANATIK.RO, fără a lua în considerare edițiile speciale FANATIK SUPERLIGA. Cei care nu au văzut emisiunea LIVE sau vor să o revadă o pot face de la 17:30 în premieră pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Gigi Becali, avertisment pentru Târnovanu după gafa din FCSB - Dinamo. Cât mai stă în poartă

ADVERTISEMENT