Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, campanie de transferuri la FCSB fără precedent: “Sunt 10 pe listă! Există un atacant foarte interesant”

FCSB are planuri mari în această pauză competițională. Formația patronată de Gigi Becali are 10 jucători din străinătate pe listă și vrea să dea lovitura.
22.11.2023 | 23:54
Gigi Becali campanie de transferuri la FCSB fara precedent Sunt 10 pe lista Exista un atacant foarte interesant
Gigi Becalin și Florin Vulturar pregătesc o campanie de transferuri spectaculoasă la FCSB. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este pe primul loc în SuperLiga, însă avantajul din clasament este unul fragil. Echipa antrenată de Elias Charalambous este la doar 3 puncte de rivala CFR Cluj, iar orice pas greșit îi amenință prima poziție. Pentru a sta fără emoții în retur, Gigi Becali este pregătit să bage adâng mâna în buzunar.

FCSB pregătește transferuri spectaculoase în iarnă

Astfel, în pauza de iarnă, patronul FCSB intenționează să demareze o campanie de transferuri fără precedent. Pe listă sunt mai mulți jucători din Africa, printre care și un atacant extrem de interesant. Amănunte a dat impresarul Florin Vulturar, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, care a fost mandatat să urmărească fotbaliștii susceptibili să fie aduși la FCSB.

ADVERTISEMENT

“Cam toate echipele importante din campionat o să tragă tare. E o șansă importantă pentru orice patron ca să ajungă un jucător la Campionatul European. La FCSB, analizăm în fiecare zi, mai scădem din listă.

Vedem, săptămâna următoare o să mergem câteva zile să mai vedem niște meciuri, iar încet, încet, o să vedem ce rămâne. O să mergem din nou în Africa, sunt niște meciuri acolo din campionat”, a declarat Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB caută înlocuitor pentru Andrea Compagno

Gigi Becali s-a plâns în mai multe rânduri de faptul că Andrea Comagno nu este atacantul de care echipa are nevoie. În ciuda faptului că a marcat 15 goluri sezonul trecut, italianul a fost rezervă în mai multe rânduri în actuala stagiune.

Compagno și-a ieșit din formă odată cu trecerea sa pe banca de rezerve. Atacantul FCSB-ului a înscris doar 4 goluri în acest tur de campionat. Italianul a evoluat în 14 partide pentru echipă, dintre care doar 9 din postra de titular.

ADVERTISEMENT

“Și după vom lua niște decizii finale. Am urmărit foarte mulți jucători, în momentul de față au rămas 10. În primul rând un atacant, îți dai seama, mai sunt mijlocași. Orice jucător important poate fi în vizor. Dar în principal căutăm un atacant și mijlocași. 

E un atacant foarte interesant, sa vedem, sunt jucători mulți. Sunt salarii destul de bune în Africa, 20.000 – 30.000 de euro, nu mai e ce a fost înainte. Nivelul a crescut foarte mult. În Africa de Sud sunt salarii foarte mari și e greu să aduci un jucător cu pretenții salariale mai mici”, a completat Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

FCSB vrea să dea din nou lovitura pe piața transferurilor. Confirmarea lui Ngezana în primul 11 al echipei îl încurajează pe Gigi Becali să continue căutările în Africa de Sud. Dacă lucrurile merg conform planului, suporterii echipei se pot aștepta la o infuzie de străini în următoarea perioadă de transferuri.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și puteți urmări în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

TRANSFERURILE FCSB din Africa | PLANUL lui Gigi Becali si Florin Vulturar

ADVERTISEMENT