Sport

Revista Fanatik 749! Secretele lui Compagno! Școala Rapidului! Carla’s Dreams de Premier League! Misterul din garajul lui Messi!

Exclusiv în FANATIK 749: Super-interviu cu Andrea Compagno! Școala care cântă în recreații pentru Rapid! Carla’s Dreams de Premier League! Misterul din garajul lui Messi!
26.11.2023 | 10:24
Revista Fanatik 749 Secretele lui Compagno Scoala Rapidului Carlas Dreams de Premier League Misterul din garajul lui Messi
Revista Fanatik 749! Secretele lui Compagno! Școala Rapidului! Carla’s Dreams de Premier League! Misterul din garajul lui Messi!
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 749, pe noiembrie-decembrie! Super-interviu cu Andrea Compagno, un siciliano vero! Școala unde copii cântă în recreații pentru Rapid! Cine este Carla’s Dreams de Premier League! Misterul de 35 de milioane de dolari din garajul lui Leo Messi! 84 de pagini fanatice! Revista FANATIK 749, pe noiembrie-decembrie!

A apărut revista FANATIK 749, pe noiembrie-decembrie! Secretele lui Compagno! Școala Rapidului! Carla’s Dreams de Premier League! Misterul din garajul lui Messi!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr, pe noiembrie-decembrie, al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Secretele sicilianului Andrea Compagno într-un mega-interviu de 8 pagini! Cum se simte la FCSB, sincer, fără nicio… „perdea”. Idolul copilăriei, cine l-a dus la fotbal, visul neîmplinit, cu ce echipă ține, cel mai bun meci și cel mai frumos gol, cum a ajuns în România, cum văd jucătorii străini Bucureștiul și cu ce îl… compară, dar și alte multe „amănunte” din viața sa profesională și… „civilă”, în exclusivitate în super-interviul din revista FANATIK 749!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 749 noiembrie-decembrie Andrea Compagno
Nu rata revista FANATIK 749 pe noiembrie-decembrie că nici nu știi ce pierzi dacă n-o citești din copertă-n copertă!

Reportaj emoționant la Școala Primară și Gimnazială Nr. 162 din Giulești. Școala Rapidului. Școala unde în recreații copii cântă imnul Rapidului. Școala unde și băieții, dar și fetele visează la Rapid. Școala unde au învățat Ion Motroc, Rică Răducanu și Alex Ioniță II. Amintiri de toată… caterinca ale lui „Tamango” despre aii petrecuți acolo. Cine este toboșarul viitorului în galeria din Giulești. Plus alte și alte aspecte inedite din viața închinată Rapidului de toată suflarea de la Școala Primară și Gimnazială Nr. 162, în exclusivitate în revista FANATIK 749!

Campionii mondiali la minifotbal se prezintă în revista FANATIK 749! Unde muncesc zi de zi, unde joacă în timpul liber din pasiune pentru fotbal, ce visuri au, ce planuri au, ce speră de la faima dobândită la Mondialul câștigat în Emiratele Arabe Unite, toată „autobiografia”, în exclusivitate în revista FANATIK 749!

ADVERTISEMENT

Frumoasa Iuliana Pepene, știrista de la Observatorul Antenei 1 se „dezvăluie” într-un interviu cu sinceritatea pe masă, în exclusivitate în revista FANATIK 749. Cum a ajuns din Brașovul natal, via bunicii din Zărnești, la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism, care i-au fost modelele în viață, ce a visat „să se facă” de mic copil, cine a molipsit-o cu microbul automobilismului, Cum a pornit pe „Drumul Soarelui” la America Express, care este sportul ei preferat, locul ei preferat pentru concediu și alte aspecte inedite din viața din spatele reflectoarelor, numai în super-interviul din revista FANTIK 749!

Cât câștigă analiștii sportivi celebri din Marea Britanie, ce fotbalist din premier League se ascunde sub masca a la Carla’s Dreams și cum a fost deconspirat, cum au ajuns… de groază sportivi cunoscuți de Halloween, care este… misterul de „doar” 35 de milioane de dolari din garajul lui Leo Messi, ce femei superbe „plachează” campionii mondiali la rugby din Africa de Sud – numai în revista FANATIK 749!

ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 749, pe noiembrie-decembrie, al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Silviu Ghering, Andrei Dicu și Daniel Șendre. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 749, pe noiembrie-decembrie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT