Fotbal intern

Gigi Becali confirmă ce a dezvăluit Fanatik acum 3 luni. Boboc si Ghiță, țintele FCSB

09.06.2020 | 10:42
Gigi Becali confirma ce a dezvaluit Fanatik acum 3 luni Boboc si Ghita tintele FCSB
ADVERTISEMENT

Nu este nici un secret că mereu tinerii crescuţi la Academia lui Gică Hagi devin obiective de mercato atât pentru cele mai importante cluburi din fotbalul nostru cât şi pentru grupări de pe continentul european. În martie, FANATIK anunţa că Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt ţintele lui Gigi Becali, informaţie confirmată de patronul FCSB după trei luni.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,47 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Boboc şi Ghiţă, ţintele lui Gigi Becali la FCSB

Iar FCSB pare abonată la jucătorii Viitorului, pentru că în ultimii ani a transferat la greu jucători crescuţi de Gică Hagi, nimeni altul decât naşul patronului bucureştenilor, Gigi Becali.

Principalul finanţator al FCSB a dezvăluit la Digi Sport ceea ce FANATIK scria încă de acum trei luni.Pe lista sa de posibile transferuri figurează doi dintre fundaşii Viitorului, Radu Boboc şi Virgil Ghiţă.

ADVERTISEMENT

Becali îl laudă pe patronul Craiovei

„Boboc îmi place, e bun și pe stânga și pe dreapta. Noi avem la Academie acum foarte mulți jucători tineri, talentați.

Dar ce spunea domnu’ Crăciunescu… Rotaru nu e prost, dacă era prost nu făcea bani! Ce zic eu că mă protejez, dar ălă și mai tare. Dacă nu dau eu bani acum… nu dă nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu se grăbeşte să aducă jucători

Nu iau jucători pentru că nu știu ce se va întâmpla. E riscant. Acum e un semnal de alarmă. După zece ani eu am 6 milioane împrumutați. Și acuma gata… Despre Ghiță a zis Gică că o să discutăm peste 3-4 luni”.

Faptul că Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt doi dintre jucătorii care ar putea reprezenta următoarele lovituri de mercato pentru clubul patronat de Gică Hagi a fost confirmat la PRO X şi de către directorul Viitorului, Cristian Bivolaru.

ADVERTISEMENT

Cristian Bivolaru confirmă posibilitatea plecării lui Boboc şi Ghiţă

„Mi-e greu să spun acum. Boboc şi Ghiță sunt printre cei mai vandabili jucători de la noi, alături de Iancu, Bradley de Nooijer, Căbuz, Louis Munteanu. Oferim pieței mulți jucători interesanți.

Ne-am dorit întotdeauna să ajungem la o stabilitate financiară care să ne permită să nu vindem mai mult de 1-2 jucători într-o perioadă de transferuri, pentru a ne asigura astfel bugetul”.

ADVERTISEMENT