ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, contrat de Vasile Miriuță: „Doamne ferește, moare unul pe teren! Ce faci?”

Autor: Andrei Șchiopu | 30.04.2020 | 18:52
Gigi Becali, contrat de Vasile Miriuță: „Doamne ferește, moare unul pe teren! Ce faci?”
Gigi Becali , dator la LPS Slatina. Sursă foto: sportpictures.eu

Vasile Miriuță nu este de acord cu Gigi Becali și cu antrenamentele celor de la FCSB și spune că sănătatea este mult mai importantă pentru fotbaliști în aceste momente, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, contrat de Vasile Miriuță

Vasile Miriuță îi atrage atenția lui Gigi Becali că pericolul ca unul dintre fotbaliștii FCSB-ului să se îmbolnăvească era imens și nu ar fi fost niciodată de acord ca fotbaliștii săi de la Hermannstadt să se pregătească în plină pandemie, chiar dacă ar fi fost rugat de aceștia.

Cred că au greșit, pentru că daca e stare de urgenţă nu ne putem antrena, asta ştiu eu. Nici nu mi-a trecut prin cap, și daca mă sunau băieții să îi las să se antreneze nu îi lăsam sau, dacă eram în ţară, să mă duc la antrenament.

ADVERTISEMENT

Doamne fereşte, moare unul pe teren și intri în pușcărie. S-a făcut o greşeală. Până autorităţile nu ne dau voie, nici vorbă să mă duc să antrenez jucătorii”, a spus Vasile Miriuță.

„Dacă se îngheață campionatul, CFR e campioană!”

Vasile Miriuță a continuat și consideră că CFR trebuie să fie desemnată campioană, în cazul în care Liga 1 nu se va mai relua: „Dacă se îngheață campionatul, CFR e campioană. Dacă se reia, au șanse mari. Și Craiova îmi place, deşi a avut fluctuații.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut cum a jucat de când a venit Papură, sunt la 4 puncte. E și FCSB tot la 4 puncte. Ele 3 se vor bate, dar CFR Cluj e favorită.

Jucătorii au venit să ia programul, că fac o zi în bază și una online. Au spus că vor să se antreneze și le-am spus că sunt de acord, dacă fac antrenamente câte trei, trei, trei. Bogdan Vintilă a fost chemat la poliție să dea declarații”.

ADVERTISEMENT

„Eu le-am spus să respecte ordonanțele. Au venit și s-au antrenat… Nu au făcut duș, nu au mâncat și au plecat acasă. În casă noi stăm câteva 4 sau 5, acolo au fost câte 3”, a mai spus Vasile Miriuță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!