Sport

Gigi Becali, contre cu nepotul care patronează Unirea Constanța: ”Am zis stop și stop este pentru proiectul ăla”

Gigi Becali a decis să nu mai bage bani la Unirea Constanța, echipă din Liga 2 Casa Pariurilor și care este condusă de unul dintre nepoții finanțatorului de la FCSB.
22.02.2023 | 23:45
Gigi Becali contre cu nepotul care patroneaza Unirea Constanta Am zis stop si stop este pentru proiectul ala
Gigi Becali a apărut în presa din Italia după declarațiile înaintea meciului CFR Cluj - Lazio. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După disputarea a 16 etape din eșalonul secund, formația de la malul Mării Negre ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte, și are șanse destul de mici de a reuși salvarea de la retrogradare.

Gigi Becali i-a închis robinetul nepotului care conduce Unirea Constanța

Situația l-a deranjat teribil pe Gigi Becali, care a hotărât să nu mai pompeze bani la Unirea Constanța, lucru care nu a fost agreat de nepotul său Vasile Geambazi, cel care se ocupă de destinele grupării din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că nu mai este interesat să piardă bani la formația constănțeană, dar nepotul său a ținut să precizeze că Gigi Becali nu a plătit nimic la Unirea, ci doar a ajutat cu împrumutul unor jucători.

Latifundiarul din Pipera s-a înfuriat după comentariile făcute de nepotul său și a precizat că nu mai există cale de întoarcere în proiectul de la Constanța. ”Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo? Și voi îl credeți?

ADVERTISEMENT

Eu știu de ce a declarat el așa, dar hai că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta. E decizia mea și cu asta basta. Am zis stop și stop este pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi și să chinuie acum să termine campionatul. El face 45 de ani, are doi copii, e mare tată de acum.

Nu îl plângeți voi pe Vasi că îi e greu să facă acum o altă echipă și să o țină în campionat până la final lui fără ajutorul meu. Ce vreți să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanța cu cine o vrea el!”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Unirea Constanța se joacă

Tocmai din cauza faptului că Gigi Becali și-a luat jucătorii împrumutați acolo, s-a vehiculat că Unirea Constanța nu va putea continua sezonul în Liga 2 Casa Pariurilor și, într-o primă fază, nu se va prezenta la meciul cu Dinamo, primul din 2023.

Însă, administratorul special al ”câinilor”, Vlad Iacob, a anunțat că partida cu Unirea Constanța, din etapa a 17-a din Liga 2 Casa Pariurilor, care va avea loc luni, 27 februarie, de la ora 17:00, se va desfășura conform programării.

ADVERTISEMENT

”Din ultimele informații pe care le am, cei de la Unirea Constanța au înregistrat mai mulți jucători în ultimele zile și se vor prezenta la meci. Suntem primul club privat de fotbal care a reușit să evolueze acolo (n.r. – pe arena Arcul de Triumf)”, a spus Iacob.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „12 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT