Sport

Gigi Becali de China! L-a impus în echipă pe fiul său, deși are 126 de kilograme. Foto

18.05.2021 | 16:43
Gigi Becali de China La impus in echipa pe fiul sau desi are 126 de kilograme Foto
ADVERTISEMENT

Un milionar chinez are apucături de Gigi Becali și l-a obligat pe antrenor să îl trimită în teren pe fiul său, care are 126 de kilograme.

Un milionar excentric din China, cu veleități de Gigi Becali, patronul clubului Zib Cuju, l-a forțat pe antrenorul echipei să îl bage pe teren pe fiul său, deși are un fizic total incompatibil cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Știrea și imaginile amuzante s-au viralizat rapid pe internet și au făcut înconjurul planetei, mai ales că „fotbalistul” nu a jucat niciun meci oficial. Ba, mai mult, la 35 de ani, patronul este legitimat și el ca jucător.

Imagini incredibile din liga a doua chineză. A intrat pe teren deși are 126 de kilograme

Zib Cuju nu este deloc un club cunoscut în afara Chinei, însă la echipa din liga a doua joacă un fost fotbalist al lui Everton, care a decis să își încheie cariera în Asia, unde se plătesc salarii regești pentru fotbaliștii cu un CV bun.

ADVERTISEMENT

Clubul a fost cumpărat de curând de un milionar chinez pasionat de fotbal și preocupat de imaginea proprie, pe nume He Shihua, însă care a luat o serie de decizii controversate și extrem de criticate, care i-au adus „faimă” internațională, la 35 de ani fiind și el legitimat ca jucător. Ba, mai mult, ca o adevărată vedetă, poartă chiar tricoul cu numărul zece.

Însă nu e singurul patron de fotbal din China care a intrat pe teren pentru echipa sa. În 2019, Xu Guangnan, șeful echipei Jilin Baijia, a jucat de asemenea în liga a doua din China.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă este impunerea fiului său la echipa pregătită de tehnicianul Hongy Huang, chiar dacă acesta nu a jucat în viața lui un minut în fotbalul profesionist.

Clubul din liga a doua chineză a strâns doar un punct în cinci etape

Deciziile halucinante ale patronului se văd cu ochiul liber, iar Zib Cuju a reușit un singur rezultat de egalitate în primele cinci etape ale campionatului și este pe ultimul loc, cu golaveraj minus 8.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de categorie grea intră des pe teren, chiar dacă nu e mereu titular, ceea ce îl nemulțumește pe tatăl său, care vrea să îl vadă pe teren la fiecare partidă.

He Shihua Jr este playmaker-ul echipei și execută absolut toate fazele fixe: de la cornere, la lovituri libere și penalty-uri, însă echipa salvată de la faliment de milionar a reușit doar două goluri, dar fiul milionarului nu a reușit să spargă gheața încă.

Milionarul își învinovățește antrenorul pentru rezultatele slabe ale echipei

Chiar și în aceste condiții, patronul chinezilor nu vrea să recunoască strategia sa falimentară și dă vina pe antrenor pentru rezultatele echipei, așa cum se întâmplă deobicei în aceste situații.

Deși are meritul de a salva echipa de la faliment, cu un astfel de management va fi aproape imposibil ca antreprenorul să își îndeplinească visul, acela de a promova în prima ligă chineză.

ADVERTISEMENT
Tags: