Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, decizie incredibilă înainte de FCSB – Craiova. „Mă duc la ei! Dacă batem, suntem campioni”

Gigi Becali a luat o decizie uluitoare înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Ce plan are patronul roș-albaștrilor pentru „meciul care îl poate face campion”
02.04.2024 | 13:55
Gigi Becali decizie incredibila inainte de FCSB  Craiova Ma duc la ei Daca batem suntem campioni
Gigi Becali, decizie incredibilă înainte de FCSB – Craiova. „Mă duc la ei! Dacă batem, suntem campioni”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Decizie incredibilă luată de Gigi Becali înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Enervant de faptul că a fost suspendat și amendat pentru derapajul sexist la adresa arbitrului Cristina Trandafir, patronul liderului din SuperLiga va merge să discute cu proprii jucători.

Gigi Becali, decizie importantă înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Poate dau și o primă”

FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul care, în mare măsură, poate decide soarta campionatului e programat duminică, 7 aprilie, de la ora 10:30. Înaintea duelului de pe Arena Națională, roș-albaștrii au un avans de șapte puncte față de olteni și zece față de Rapid și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„O să mă duc eu acum să vorbesc. Acolo am voie, că e propietatea mea. Nu e stadionul lui Trăilă. Mă duc să vorbesc cu jucătorii. ‘Câștigați meciul ăsta și sunteți campioni’. Mă duc, poate dau și o primă, să văd.

(n.r. – Le dați și o primă?) Păi, băi, sunt campioni. Noi dacă batem, joacă Rapid cu CFR Cluj, după se fac 13 puncte, ori de Rapid ori de CFR. Sau se fac 12 puncte de amândăouă în caz de un egal. 10 de Craiova, la revedere!

ADVERTISEMENT

(n.r. – Păi și vă gândiți să le dați și o primă?) Băi, de bani mă despart cam greu dacă nu iau. (n.r. – Cât le dați?) Nu știu, nu cred că le dau. Am principiile mele nu dau bani când nu iau bani.

‘Băi, câștigați-i! Calificați-vă și luați o sută de mii, două sute de mii, trei sute de mii’ Toți au pentru în contract pentru calificări. Fiecare, 50 de mii, o sută de mii”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Mihai Rotaru: „Îl voi suna și îi voi spune echipa”

În sezonul regulat, FCSB a spulberat-o pe Universitatea Craiova. În ambele meciuri, roș-albaștrii s-au impus cu același scor 3-0. În ciuda amenințărilor lui Mihai Rotaru, Gigi Becali susține că nu se teme de olteni, care au dat lovitura în play-off: victorii cu CFR Cluj și Rapid, ambele cu 2-1.

„Îl voi suna eu și îi voi spune echipa lui. Ca să nu fie discriminare și desconsiderarea competiției, atunci o să vorbim cu antrenorul. O să îi dăm (n.r. echipa) prin intermediar. Ca să nu fie ceva de genul că de ce am luat legătura cu echipa adversă.

ADVERTISEMENT

Nu ai voie să vorbești direct, pentru că e desconsiderare a competiției. Nu pot să îți spun matale, o să o fac în secret. Se supără Burleanu și comisia.”, a adăugat Becali.

Gigi Becali RADE de Mihai Rotaru inainte de FCSB - U Craiova

ADVERTISEMENT