Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă se duce Burleanu și o pupă pe Demetrescu? Îi dă 3 ani?” Scenariul nebun al lui Gigi Becali după suspendarea FRF

Gigi Becali a lansat un scenariu nebun după ce FRF l-a suspendat șase luni și l-a amendat cu 50.000 de lei pentru declarații sexiste.
02.04.2024 | 12:40
Daca se duce Burleanu si o pupa pe Demetrescu Ii da 3 ani Scenariul nebun al lui Gigi Becali dupa suspendarea FRF
„Dacă se duce Burleanu și o pupă pe Demetrescu? Îi dă 3 ani?” Scenariul nebun al lui Gigi Becali după suspendarea FRF. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

A venit nota de plată pentru Gigi Becali după declarațiile sexiste la adresa Cristinei Trandafir. Totuși, patronul de la FCSB nu se oprește și lansează un scenariu nebun cu Răzvan Burleanu în prim-plan la FANATIK SUPERLIGA.

Scenariul nebun al lui Gigi Becali după suspendarea FRF: „Dacă se duce Burleanu și o pupă pe Demetrescu? Îi dă 3 ani?”

Gigi Becali a fost suspendat pentru șase luni și amendat cu 50.000 de lei de către Federația Română de Fotbal. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au avut declarații tari după ce au aflat ce sancțiune a primit patronul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Luis Rubiales și  cazul sărutului forțat de la Cupa Mondială feminină a făcut înconjurul lumii, iar Gigi Becali a comentat și el situația. Patronul din SuperLiga a făcut o paralelă între fostului președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal și Răzvan Burleanu.

„Nu contează pentru că femeia e bărbat, bărbatul e femeie și nu contează. S-a pupat bărbat cu bărbat, ce contează, nu spun ei așa? Dacă pui arbitru femeie și bărbat arbitru îl pupi, când l-a pupat l-a pupat pe bărbat.

ADVERTISEMENT

Ăla a pupat-o din dragoste, din bucurie și ei au spus hărțuire. Caută de toate împotriva lor, numai dracii se supără între ei. Dacă face un păcat, dracul din altă patimă se supără că nu l-a lăsat pe om în păcatul lui, vrea el să îl ia.

Atunci se îmbârligă dracii, tot ei au dat să fie femeie, dar acum de ce ai pupat-o. Acum te iau pe hărțuire sexuală, nu îi dau nimic. Nu vezi nebunia lumii? Dacă se duce Burleanu și o pupă pe Demetrescu? Nu are voie, îi dă 3 ani?.

ADVERTISEMENT

Dacă fotbalistul de bucurie când a dat gol se duce și o ia în brațe, tu nu vezi ce nebunie este. Dracii râd de oameni cu asta”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Ei au minte întunecată. Curentul de acum e curentul dracilor”

„Ei poate să dea un miliard, poate să dea ce vrea ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea.

ADVERTISEMENT

Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu.

Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai părerea? Trebuie să am părerea ta că dacă nu te judec?”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, PARALELA ULUITOARE intre Razvan Burleanu si Rubiales

ADVERTISEMENT