Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lui Gigi Becali nu-i este frică de Mihai Rotaru: „Îl sun cu două zile înainte de meci și-i spun primul 11. Nu fac discriminări!”

Gigi Becali a anunțat înainte de meciul FCSB - Universitatea Craiova că nu îi este frică de echipa lui Mihai Rotaru, chiar dacă este un duel de titlu.
02.04.2024 | 12:55
Lui Gigi Becali nui este frica de Mihai Rotaru Il sun cu doua zile inainte de meci sii spun primul 11 Nu fac discriminari
Reacția lui Gigi Becali înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miza în partida FCSB – Universitatea Craiova este foarte mare. “Roș-albaștrii” pot deveni campioni cu o victorie în duelul de pe Arena Națională. Chiar dacă e presiune mare, iar oltenii sunt în formă, Gigi Becali susține că nu îi este frică de formația lui Mihai Rotaru.

Lui Gigi Becali nu-i este frică de Mihai Rotaru: „Îl sun cu două zile înainte de meci și-i spun primul 11. Nu fac discriminări!”

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici i-a dezvăluit lui Gigi Becali o conversație pe care a avut-o cu Mihai Rotaru. Patronul craiovenilor voia să știe dacă Ngezana va juca duminică.

ADVERTISEMENT

“M-a sunat Mihai Rotaru de dimineața și m-a întrebat ‘Îl bagi pe Gigi în emisiune?’. I-am zis ‘Nu cred, pentru că a stat și ieri o oră. Nu pot să îl sun pe om să îl deranjez așa în fiecare zi, că nu e la cheremul nostru’. Și zice ‘Dar nu poți cumva, dacă îl bagi în emisiune, să îl întrebi dacă rămâne Ngezana pe dreapta sau nu, să știm și noi cum facem echipa'”, a spus Horia Ivanovici.

Gigi Becali a venit imediat cu un răspuns pentru Mihai Rotaru. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu face discriminare și că îl va anunța pe finanțatorul din Bănie care este echipa înainte cu două zile de meci.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FCSB a anunțat că va face acest lucru printr-un intermediar ca să nu îi supere pe cei de la Comisia de Disciplină și pe Răzvan Burleanu. Gigi Becali l-a dat ca exemplu și pe Mircea Sandu, fost președinte FRF, cu care putea să discute orice despre fotbal, nu cum este relația cu actualul șef.

“Spune-i că îl voi anunța înainte cu două zile. Îl voi suna eu și îi voi spune echipa lui. Ca să nu fie discriminare și desconsiderarea competiției, atunci o să vorbim cu antrenorul. O să îi dăm (n.r. echipa) prin intermediar. Ca să nu fie ceva de genul că de ce am luat legătura cu echipa adversă.

ADVERTISEMENT

Nu ai voie să vorbești direct, pentru că e desconsiderare a competiției. Nu pot să îți spun matale, o să o fac în secret. Se supără Burleanu și comisia.

Pe vremuri vorbeai cu Mircea Sandu. Îl sunam și vorbeam toți. Să fim prieteni, să comunicăm, să vorbim cum crezi că e bine și alea, alea. Că noi reprezentăm fotbalul, nu ei. Ei zic că sunt stăpâni, fac ce vor ei și ne obligă pe noi. Până când?”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rotaru, mesaj pentru patronul celor de la FCSB: “Vă spulberăm”

În timpul intervenției lui Gigi Becali de la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB prin gazda show-ului, Horia Ivanovici.

“Mi-a spus Rotaru că vă spulberă. A zis așa ‘Să-i spui lui Gigi că îl spulberăm’. Poate se gândește el că vă dă un 6-0 acuma”, a spus Horia Ivanovici.

Gigi Becali s-a amuzat, dar susține că duminică este un meci important. Finanțatorul “roș-albaștrilor” este conștient de valoarea craiovenilor chiar dacă nu îi este teamă de jucătorii lui Rotaru. Finanțatorul liderului a mărturisit și că pentru meciul cu Universitatea Craiova va lua deciziile alături de ceilalți antrenori.

“Cum mă spulberă? 0-6? Băi, Horia. Se poate întâmpla orice la un meci. Eu nu zic că spulber. De ce? Se poate întâmpla orice. Știi că am zis că are echipă valoroasă.

Ngezana avea doar o contuzie. O să vedem. Ne consultăm să vedem. La meciul ăsta mă consult, pentru că e un meci mai important. E meci de campioană. Îl câștigi, ești campion”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Gigi Becali înainte de FCSB - Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT