News

Gigi Becali, decizie surpriză la început de an: „Nu mă mai interesează, la revedere, gata!”

03.01.2021 | 06:59
Gigi Becali decizie surpriza la inceput de an Nu ma mai intereseaza la revedere gata
ADVERTISEMENT

Gigi Becali începe anul 2021 cu o decizie surpriză, la care foarte puțină lumea se aștepta. Obișnuit cu lumina reflectoarelor, patronul FCSB e decis să continue și în noul an obiceiul din 2020.

Astfel, și în viitorul apropiat, omul de afaceri este decis să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează și mai puțin cu ieșirile publice pe toate canalele mass-media.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Becali admite că nu mai vrea să-și facă păcate, iar această rămânere în spatele cortinei îi aduce numai beneficii pe toate planurile.

Gigi Becali, decizie surpriză la început de an: Nu mă mai interesează, la revedere, gata

În prima zi a noului an, Gigi Becali a vorbit despre decizia sa de a ieși din viața publică. Patronul FCSB a explicat de ce a luat decizia de a nu mai apărea în emisiunile televizate, așa cum o făcea frecvent nu foarte cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Dacă odinioară era o persoană care se distra la petreceri, dansa, cânta muzică machedoneasca și era în centrul atenției oriunde mergea, anul acesta sărbătorile de iarnă au fost diferite. Și nu neapărat din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19

Patronul FCSB dezvăluie că aceste zile, pentru el, nu mai sunt dedicate petrecerilor: ”La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni”, spune Becali pentru Antena3.

ADVERTISEMENT

Becali, convins că ieșirile publice înseamnă păcate

Becali pare că nu mai poate fi întors din decizia sa și spune că are de gând ca și în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează.

”Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata.

ADVERTISEMENT

Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate”, a mai zis Gigi Becali.

Cel puțin pe planul rezultatelor sportive, acest pas înapoi făcut de Becali pare a fi unul de bun augur. Echipa pe care o patronează, FCSB, este pe locul 1 în Liga 1 și, după mai mulți ani, are prima șansă la titlul de campioană.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,87 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: