Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, declarație curioasă cu câteva zile înainte de Rapid – FCSB. „O să ajutăm Craiova! Nu e normal?”

Gigi Becali a avut o declarație surprinzătoare înaintea derby-ului de foc Rapid - FCSB. Patronul a mărturisit că roș-albaștrii vor ajuta Universitatea Craiova.
20.04.2023 | 15:36
Gigi Becali declaratie curioasa cu cateva zile inainte de Rapid  FCSB O sa ajutam Craiova Nu e normal
Gigi Becali a avut o declarație curioasă înaintea derby-ului Rapid - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu a fost dată peste cap de victoria FCSB-ului, scor 2-1 cu Farul pe Arena Națională în a patra etapă din play-off. Gigi Becali este de părere că lupta pentru campionat se va duce în trei, însă a avut o declarație surprinzătoare la adresa Universității Craiova.

Gigi Becali, convins că lupta pentru campionat se va duce în trei: „Nu ai cum să ajungi în față”

Farul a rămas pe prima poziție în play-off, deși a pierdut în ultima partidă cu FCSB, scor 1-2. La un punct în spatele liderului se află CFR Cluj, în timp ce locul trei este ocupat de FCSB, cu două puncte în spatele Farului și unul în spatele CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 3-1 pe Stadionul „Ion Oblemenco” și a acumulat 32 de puncte, la șapte în spatele liderului. Deși mai sunt șase meciuri până la finalul sezonului, Gigi Becali o vede scoasă din lupta la titlu pe echipa antrenată de Eugen Neagoe.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Matematic dacă faci niște aranjamente nu ai cum să ajungi în față. Poate să bată pe Farul o dată, că a jucat cu ei. Și celelalte cinci, ce face? Poate să bată pe CFR o dată. Rolul îl joacă. Joacă pentru ea, ca să poată prinde cupele europene”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarație curioasă înainte de Rapid – FCSB: „O s-o ajutăm pe Universitatea Craiova”

Astfel, pentru Universitatea Craiova rămâne varianta unui loc de cupe europene, obiectiv anunțat de jucătorii olteni după victoria împotriva giuleștenilor. Din acest punct de vedere, Gigi Becali a precizat că îi va da o mână de ajutor echipei finanțate de Mihai Rotaru, în detrimentul Rapidului.

Declarația latifundiarului din Pipera vine chiar înaintea derby-ului Rapid – FCSB, duminică, 23 aprilie, ora 20:30. „Se bate cu Rapid pentru cupele europene. Noi o s-o ajutăm pe Universitatea Craiova. O să o ajutăm. Ei se bat cu Rapidul. Suntem prieteni. Nu e normal?

ADVERTISEMENT

Ei doar trebuie să bată Sepsi. Nu să facă la fel ca FC U Craiova 1948. Noi am bătut și ei au mâncat bătaie de la Sepsi. Să nu facă și ei la fel”, au fost cuvintele lui Gigi Becali. Meciul cu Rapid va fi ultimul pentru FCSB în turul play-off-ului.

Gigi Becali i-a pus gând rău Rapidului: „Suntem pe val”

Forma entuziasmantă pe care o traversează FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să exulte. Patronul vicecampioanei României este convins că Rapid nu îi va pune probleme echipei antrenate de Elias Charalambous. „Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun.

ADVERTISEMENT

E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. (n.r. îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu acest meci) De unde să știu eu? N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă.

Nu mă interesează capra vecinului. Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni”, a spus Gigi Becali.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT