News

Gigi Becali, declarație incredibilă: ”Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea”

18.07.2020 | 12:49
Gigi Becali declaratie incredibila Deschideti stadioanele sa se imbolnaveasca lumea
ADVERTISEMENT

Gigi Becali (62 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal” despre cel mai fierbinte subiect al momentului: pandemia de coronavirus. Patronul FCSB a surprins pe toată lumea datorită unei afirmații șocante legat de virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Latifundiarul din Pipera este de părere că oamenii vor trebui să învețe să trăiască cu virusul din China, motiv pentru care cere deschiderea stadioanelor ca lumea să se îmbolnăvească. În plus, omul de afaceri crede cu tărie că toți vom lua această boală în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu… Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!”, a spus Gigi Becali, informează gsp.ro.

Patronul FCSB, Gigi Becali, declarație halucinantă despre COVID-19

Afaceristul a vorbit în cadrul emisiunii și despre motivul pentru care refuză să poarte mască de protecție în spațiile publice închise. Gigi Becali a mărturisit că face numai ce-l sfătuiesc medicii de la clinica de oncologie unde merge, precizând că nu poartă mască pentru a nu-i scădea imunitatea.

ADVERTISEMENT

Totodată, fondatorul FCSB a declarat că ține cont de distanțarea socială pentru că nu vrea să-i îmbolnăvească pe cei în jur, în situația în care ar fi infectat cu noul tip de coronavirus, însă nu vrea să poarte „botniță” pentru că așa spun „nemții”.

„Nu fac propagandă împotriva COVID. Doar fac ce spun doctorii mei de la clinica mea de oncologie. Iar doctorii mei îmi spun că în momentul în care ai mască îți scade oxigenul, apoi scade și imunitatea. 

ADVERTISEMENT

D-aia nu pun mască, ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Vitamina C, vitamina D, zinc, le faci pe-astea și ai terminat cu virusul, asta-mi spun doctorii. Iar eu fac ce spun medicii mei. 

Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place!

ADVERTISEMENT

Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!”, a completat renumitul om de afaceri, potrivit sursei menționate mai devreme.

 

ADVERTISEMENT