Sport

Gigi Becali, declarație şoc: „Războiul din Israel e în avantajul nostru. 500.000 de evrei vin în România”

Gigi Becali a vorbit despre evenimentele din Israel și a făcut o declarație izbitoare. Patronul FCSB susține că războiul din Orientul Mijlociu avantajează România.
09.10.2023 | 15:46
Gigi Becali declaratie soc Razboiul din Israel e in avantajul nostru 500000 de evrei vin in Romania
Gigi Becali a vorbit despre războiul din Israel. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre războiul sângeros izbucnit sâmbătă între gruparea Hamas și Israel. Organizația paramilitară palestiniană care conduce Fâșia Gaza a lansat atacuri surpriză în comunitățile din sudul Israelului, țară care a declarat că „este în război”.

Gigi Becali, declarație şoc: „Războiul din Israel e în avantajul nostru. 500.000 de evrei vin în România”

Gigi Becali consideră că orice război este în avantajul nostru și a exemplificat prin evenimentele neplăcute care au loc în Israel. Patronul celor de la FCSB este de părere că situația conflictuală le prinde bine românilor atât la fotbal, cât și la nivel economic.

ADVERTISEMENT

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru, al românilor. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal.

Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza!

ADVERTISEMENT

Așa văd eu. Nu ai cum să te ei. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City”, a declarat Gigi Becali.

„Nu există țară mai sigură ca România”

„Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel…

ADVERTISEMENT

Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură ca România”, a mai spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali anunță o nouă lege în România: „Ești la volan drogat? Trei ani de pușcărie sigur!”

Gigi Becali s-a gândit la o soluție și pentru șoferii care se urcă la volan în timp ce se află sub influența substanțelor interzise. Omul de afaceri din Pipera are în plan să facă o lege care să stopeze fenomenul.

ADVERTISEMENT

„O să rezolvăm și treaba cu drogurile că o să fac eu o lege. Când drogatul este la volan între 3 ani și 10 ani de pușcărie sigur. Nu că mai aduce judecător.

Ești la volan drogat? Trei ani de pușcărie și 10 ani nu mai ai carnet. O să vedeți, le punem la noi la punct”, a încheiat Gigi Becali.

Gigi Becali, declarație izbitoare despre războiul din Israel: „E în avantajul României”


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.98 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Voluntari

ADVERTISEMENT