Sport

Gigi Becali, deranjat că Dinamo nu a vrut să amâne derby-ul cu FCSB: ”Va fi vuiet mare!”

Cu două zile înainte de derby-ul FCSB - Dinamo, Gigi Becali s-a arătat deranjat de refuzul ”câinilor” de a amâna meciul și a promis că echipa sa va face spectacol.
20.07.2023 | 15:16
Gigi Becali deranjat ca Dinamo nu a vrut sa amane derbyul cu FCSB Va fi vuiet mare
Cu două zile înainte de derby-ul FCSB - Dinamo, Gigi Becali s-a arătat deranjat de refuzul ”câinilor” de a amâna meciul și a promis că echipa sa va face spectacol. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare nu a fost de acord ca partida să se amâne după ce ”roș-albaștrii” nu primit acceptul de a evolua în Ghencea, astfel că jocul se va desfășura pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Gigi Becali, amenință Dinamo înaintea de derby-ul cu FCSB

Gigi Becali a susținut o conferință de presă în care i-a pus la zid pe conducătorii de la CSA Steaua, însă nu a uitat nici de rivalii de la Dinamo, care nu au fost de acord ca derby-ul să se amâne până ce Arena Națională ar fi fost disponibilă.

ADVERTISEMENT

”Dinamo a spus că nu vrea să amâne, că ne-au găsit nepregătiți acum, așa a zis Burcă. Bine, mă, să ne bată (n.r. – râde). Ce să menajez? Ghinionul lor e că Olaru și Coman sunt bine, ei credeau că nu sunt. Va fi vuiet mare!”, a declarat Becali.

Finanțatorul FCSB este tentat să-și construiască propriul stadion dacă echipa va ajunge anul viitor în Liga Campionilor și va câștiga banii de la UEFA, însă a precizat că arena nu va fi pe terenul de la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT

”Îmi fac stadion dacă intru la anul în Liga Campionilor și iau 50 de milioane de euro. Fac stadion. Dar și terenul de la baza Berceni are valoare mare, nu-mi prea convine să fac acolo stadion. Dar ăsta e țelul meu, să mai ajung o dată în Liga Campionilor”, a spus el.

Ultimele vești despre transferul lui Chiricheș

Gigi Becali a mărturisit că negocierile cu fundașul Vlad Chiricheș nu au mai avansat, însă a dezvăluit că îi va face toate poftele și îl va achiziționa dacă formația va avea merge mai departe în Conference League.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de Chiricheș. Să vedem. Stai puțin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem în Europa, ca să fie riscul mai mic. Dacă ne calificăm, l-am luat a doua zi. Nu mai contează câteva sute de mii, că luăm 7-8 milioane. Te ajută la câștigarea titlului, în preliminariile Ligii Campionilor la anul”, a afirmat Becali.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că asigurarea cu care închiria Arena Națională și pe care a folosit-o acum și pentru arena ”Arcul de Triumf” nu a fost acceptată în Ghencea. El a promis că va depune 10 milioane de euro într-un cont pentru eventuale reparații, doar să fie primit pe stadionul ”Steaua”.

ADVERTISEMENT

Președintele vicecampioanei României, Valeriu Argăseală, a prezentat motivele pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea și a spus că cei de la CSA Steaua nu au vrut niciodată ca ”roș-albaștrii” să joace acolo și au făcut tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,25 este cota pentru „1x și sub 5,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

Gigi Becali, deranjat că Dinamo nu a vrut să amâne derby-ul cu FCSB: ”Va fi vuiet mare!”

ADVERTISEMENT
Tags: