Sport

FCSB – Dinamo, pe Arcul de Triumf! “Roș-albaștrii”, primele imagini pe gazon

FCSB - Dinamo va avea loc pe "Arcul de Triumf". Jucătorii vicecampioanei României s-au antrenat vineri înaintea derby-ului împotriva „câinilor” de sâmbătă.
21.07.2023 | 11:51
FCSB  Dinamo pe Arcul de Triumf Rosalbastrii primele imagini pe gazon
FCSB a susținut primul antrenament pe Arcul de Triumf înainte de derby-ul cu Dinamo. Foto: Facebook - @FCSB.
ADVERTISEMENT
21-07-2023
08:59

FCSB s-a antrenat pe „Arcul de Triumf”

Jucătorii celor de la FCSB au avut parte, vineri dimineață, de primul contact cu suprafața de joc de pe stadionul „Arcul de Triumf”, cel care va găzdui derby-ul FCSB – Dinamo, sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30.

Echipa finanțată de Gigi Becali a primit un bonus din partea directorului Complexului „Arcul de Triumf”, Radu Popa, care le-a permis roș-albaștrilor să se antreneze pe arena din Sectorul 1 în vederea pregătirii derby-ului cu Dinamo.

După antrenamentul jucătorilor naționalei de rugby a României, care se pregătesc pentru Cupa Mondială, jucătorii de la FCSB și-au făcut apariția pe teren. După o ședință susținută de antrenorii Mihai Pintilii și Elias Charalambous, fotbaliștii vicecampioanei au început pregătirile.

 

20-07-2023
15:23

FCSB, antrenament oficial pe „Arcul de Triumf” pentru derby-ul cu Dinamo

FCSB a mai primit o veste bună din partea administratorilor stadionului „Arcul de Triumf”. Roș-albaștrii nu doar că se vor antrena acolo, dar, ca bonus, directorul Complexului, Radu Popa, le-a permis să efectueze și antrenamentul oficial de dinaintea derby-ului.

Vineri la prânz,  pentru ca fotbaliștii lui Elias Charalambous să se familiarizeze atât cu suprafața de joc, cât și cu o arenă pe care nu au evoluat niciodată, FCSB va susține „Arcul de Triumf”.

Singurele echipe de fotbal care au fost până acum gazde pe „Arcul de Triumf” au fost Dinamo și echipa națională de tineret a României, dar și naționala de fotbal feminin a României.

20-07-2023
10:51

Administratorii vor ca fanii să nu distrugă arena

Administratorii stadionului ”Arcul de Triumf” au transmis un mesaj către fanii echipelor FCSB și Dinamo să nu distrugă arena la derby-ul programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

”Stadionul Arcul de Triumf găzduiește cel mai mare Derby: FCSB-DINAMO. Este un meci cu un grad de risc extrem de ridicat, după cum au declarat chiar reprezentanții Jandarmeriei.

Știm cu toții rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal și mai ales îndârjirea suporterilor înfocați. În acest moment, sperăm însă, că-și vor susține jucătorii într-un mod civilizat, că ne vom bucura cu toții de un regal fotbalistic și bucuria acestui meci nu va fi umbrită de incidente pe teren și în tribune.

Ne dorim de asemenea să savurăm victoria câștigătorilor, sau după caz, să primim înfrângerea cu demnitate fără să ne răzbunăm pe scaune și fără să vandalizăm stadionul, care ne dorim să fie în viitor gazda și altor competiții sportive menite să ne aducă bucurie.

Dragi suporteri, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de fotbal. Baftă multă, jucătorilor! Echipa, CSN Arcul de Triumf. SPORTUL = PRIORITATE NAȚIONALĂ”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”.

20-07-2023
08:48

S-a semnat contractul pentru ”Arcul de Triumf”

Este sigur că derby-ul FCSB – Dinamo se va desfășura pe stadionul ”Arcul de Triumf”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, ”roș-albaștrii” semnând contractul de închiriere al arenei.

Conform gsp.ro, vicecampioana României și administratorii arenei au semnat contractul de închiriere joi dimineață, astfel că nimic nu se mai poate schimba. De altfel, o delegație a ”roș-albaștrilor” a mers în ”inspecție” la stadionul cu 8.200 de locuri.

19-07-2023
16:10

FCSB - Dinamo, pe Arcul de Triumf! Anunţ oficial

Confruntarea dintre FCSB şi Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul “Arcul de Triumf”. Dinamo nu a fost de acord cu amânarea derby-ului, care se va juca la data stabilită iniţial, dar pe stadionul de 8800 de locuri. Oaspeţii vor avea doar 300 de tichete la acest meci.

FCSB – Dinamo nu se va juca în Ghencea. Deşi Gigi Becali declară că a acceptat toate condiţiile de închiriere, inclusiv poliţele de asigurare de 1 milion de euro, “militarii” le-au blocat accesul roş-albaştrilor pe noul stadion.

FCSB – Dinamo, amânat ca să se joace pe Arenă cu 50.000 de oameni

Din informaţiile FANATIK, oficialii FCSB-ului le-au propus celor de la Dinamo să amâne meciul, care să se dispute pe Arena Naţională, când cel mai mare stadion al ţării va fi disponibil. Astfel, ambele formaţii ar avea de câştigat.

ADVERTISEMENT

Variantele rămase în picioare în momentul de faţă: arena din Târgovişte şi stadionul “Arcul de Triumf”, unde vor încăpea doar 8800 de fani, iar Dinamo va avea o galerie de 300 de fani, în loc de 10.000 pe Arena Naţională.

Gigi Becali confirmă FANATIK: “O să încercăm să amânăm!”

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK că le-a propus amânarea celor de la Dinamo: “O să încercăm să amânăm, ce să facem?”, a fost reacţia patronului de la FCSB, vizibil deranjat de faptul că nu poate juca în Ghencea:

ADVERTISEMENT

“Au jucat fals. Adică eu le-am acceptat tot şi ei nu au vrut. Au pus toate clauzele alea de 1 milion ca eu să nu accept. Le-am dat şi clauza şi tot nu au acceptat. Nu au vrut să jucăm acolo, ce să mai?”, a spus latifundiarul pentru publicaţia noastră.

LPF le-a transmis roş-albaştrilor că au variantele Arcul de Triumf şi Târgovişte

Din informaţiile noastre, cei de la LPF le-au transmis celor de la FCSB că au două variante de stadion: Arcul de Triumf şi Târgovişte. Iar varianta amânării este ultimul scenariu, care ar da peste cap lucrurile şi programarea meciului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cei de la LPF nu iau deocamdată în calcul amânarea şi cei de la FCSB au la dispoziţie cele două arene pe care să dispute derby-ul cu Dinamo, chiar dacă vor avea de suferit din cauza încasărilor pe bilete.

Arena Naţională, indisponibilă până la jumătatea lunii august!

FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30. În ultima săptămână au fost negocieri intense pentru disputarea derby-ului în Ghencea, dar cu trei zile înainte de meci “militarii” au sistat tratativele.

ADVERTISEMENT

Arena Naţională va fi indisponibilă până la jumătatea lunii august, pe cel mai mare stadion al ţării fiind programate mai multe concerte. Astfel, FCSB trebuie să îşi găsească o nouă “casă” şi pentru meciurile viitoare din campionat şi preliminariile Conference League.

  • 1.000.000 de euro reprezentau poliţele de asigurare asumate de Gigi Becali pentru disputarea derby-ului în Ghencea
  • 8500 de locuri are stadionul din Târgovişte

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT