Sport

Gigi Becali, asalt final ca FCSB să joace în Ghencea: ”Le dau 10 milioane!”

Gigi Becali nu renunță la visul de a duce FCSB în Ghencea și a făcut o nouă propunere celor de la CSA Steaua pentru a le permite accesul în viitor.
20.07.2023 | 14:15
Gigi Becali asalt final ca FCSB sa joace in Ghencea Le dau 10 milioane
Gigi Becali nu renunță la visul de a duce FCSB în Ghencea și a făcut o nouă propunere celor de la CSA Steaua pentru a le permite accesul în viitor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României nu a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei cu privire la biletul la ordin pentru a putea evolua pe noua arenă din Ghencea.

Propunerea lui Gigi Becali ca FCSB să fie lăsată în Ghencea

Pentru a prezenta cum au decurs negocierile și de ce a fost refuzat, Gigi Becali a organizat o conferință de presă la Palatul din Aleea Alexandru în care a făcut o nouă propunere către CSA Steaua pentru ca FCSB să poată juca în Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Dacă intervine premierul și dă ordin azi să jucăm în Ghencea? Am făcut ofertă publică, le dau un fond de 10 milioane și gata cu atâtea foi! Ei caută chichițe. Acum am aflat, nu știu dacă e adevărat, că premierul a trimis Corpul de Control la CSA. Mă bucur. E un semnal că merg să înceapă lucrurile în țara asta.

A venit un bărbat după 30 de ani, cuminte, la locul lui, și a trimis imediat Corpul de Control. N-ai ascultat ordinul? Vine Corpul de Control! Să vedem cum o echipă de Liga 2 are ea stadion. Cum? Cum o unitate militară are stadion? Ce faci cu el, tu unitate militară?”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Becali, enervat de cererile celor de la CSA Steaua

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că asigurarea cu care închiria Arena Națională și pe care a folosit-o acum și pentru stadionul ”Arcul de Triumf” nu a fost acceptată în Ghencea. El a promis că va depune 10 milioane de euro într-un cont pentru eventuale reparații, doar să scape de toată hârțogăria.

”Adevărul trebuie spus, e o chestiune publică, lumea trebuie să știe adevărul. L-am chemat pe Vali (n.r. – Valeriu Argăseală), pentru că el știe mai bine decât mine. Eu vă spun doar atât. Eu am spus că cei de la CSA sunt de bună credință. De unde? Au fost atât de vicleni că ne-au plimbat până în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

E vorba despre polița de asigurare, 250.000 și biletul la ordin de 750.000 pentru gazon. Ne-am dus cu polița de asigurare pe care o avem și la Arena Națională, acceptată acum pentru Arcul de Triumf. Dar nu era valabilă pentru ei. Cereau ceva care e imposibil, ca să nu semneze contractul.

Dacă se întâmpla ceva pe stadion, CSA angaja o firmă de reparații și repara din banii mei, le dădeam și 10 milioane! Semnam eu un bilet avalizat. Iar banii care rămâneau mi-i dădeau înapoi. E ofertă publică.

ADVERTISEMENT

Le dau 10 milioane în cont, facem contractul și azi bag banii în contul lor! Ce se distruge, plătim din banii ăia. Apoi, primesc restul de bani. Ce atâtea foi? (n.r. – se enervează și aruncă foile) E un meci de fotbal!”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

Gigi Becali, asalt final ca FCSB să joace în Ghencea: ”Le dau 10 milioane!”

ADVERTISEMENT
Tags: